Razer Barracuda X 7.1 Wireless kulaklık 950TL!

Ürün onlara ulaştığında arayıp bilgilendirebilirsin en fazla. Seri numarası varsa e-çerçeve sitesinden ürünün durumu öğrenebilirsin.

Ürün onlara ulaştığında arayıp bilgilendirebilirsin en fazla. Seri numarası varsa e-çerçeve sitesinden ürünün durumu öğrenebilirsin.

Teşekkür ederim hocam. Siz de mi Barracuda X de aynı problemle karşılaşıp değişim yaptınız acaba?

Merhaba, kısa bir süre önce Razer Barracuda X modelini aldım. THX uygulaması için 15 günlük süreç doldu ve şu an aktivasyon kodu istiyor. Razer'ın sitesinden almak istiyorum ama 10 dolar indirim kodunu bir türlü alamadım yardımcı olabilir misiniz?

Üstünden çok zaman geçti. Hiç hatırlamıyorum. Şu an başka kulaklık kullanıyorum. Nasıl yaptığımı zamanında yorumumda açıklamışım. Ona göre yapmaya çalışın.

Selamlar ürünü almak adına bende deliler gibi suan forum okuyorum anladığım kadarıyla ürünün kutusunun arkasında bir kod oluyor o kod sayesinde %10luk bir indirim elde ediyorsunuz eğer dediğim şekilde değilse barracuda adına bır sürü forum acık oralardan bilgi edinebilirsiniz. Sizden ricam üründen memnun musunuz bir sıkıntısı varsa söyler misiniz? 1ay önce almışsınız güncel bir değerlendirme iyi olur benim için. Çünkü logitech g733 veya steelseries arasında kaybolup duruyorum

Bunun için aslında bir konu açmak istiyorum ancak kulaklıktan memnunum bir sorununu görmedim aklınızda soru işareti var ise sorabilirsiniz tekrar

Bunun için aslında bir konu açmak istiyorum ancak kulaklıktan memnunum bir sorununu görmedim aklınızda soru işareti var ise sorabilirsiniz tekrar
Öncelikle teşekkür ederim. Çıkarılabilir mikrofonda sürekli tak çıkar yapıyor musunuz herhangi bir bozulma durumu söz konusu olur mu?, bir de forum üzerinde bazıları kulaklık üzerindeki yüzeylerde çatlakımsı şeylerin oluştuğunu söylemiş bunu yaşadınız mı ?

Çatlak hiç yaşamadım, mikrofonu kullanmıyorum maalesef. Bunun dışında sporda bile kullandım kulaklığı gayet güzel kafa yormayan bir kulaklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…