Razer Barracuda X alınır mı?

• Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 56
  • Görüntüleme 16.787
Valla Deathadder konusunu açtığımda almıştım fareyi ve şu an elimde. :D Umarım sürmez çok.

İlk gün verilen siparişler garip bir şekilde hızlıca kargolanmış ama ikinci gün verdiğimiz siparişte hızlı gönderi yazmasına rağmen böyle ertelenmesi biraz tatsız. Acil lazım olmasa pek problem değil de yarın da verilmiş olmazsa arayıp sorgulayacağım muhtemelen.

Forumda şikayet edeni çoktu da o yüzden. Daha önce adını dahi duymamıştım umarım problem yaşamam. Bir de cumartesi dağıtım yapıyorlar mı acaba kim bilir.
İstanbul'dan Antalya'ya iki iş gününde getirdiler.

Hocam ürün elinize ulaştı mı memnun musunuz detay aktarabilir misiniz?

Ulaştı fakat ilk ulaştığında epey tatsız bir durum yaşanmıştı. Fabrika çıkışlı sorunlu olanlardan birine denk geldim ve bu sorunu yurt dışında yaşayanlar da olmuş. Ertesi gün yetkili servise kargolayıp ilerleyen süreçte yenisi ile değişim sağlattım. Şu anda kullanıyorum 1 haftadan kısa bir süredir ve memnunum. Şu fiyat bandında alınabilecek en iyilerinden, en azından benim alacağım kulaklıkta aradığım özelliklerin çoğunu bulundurması da cabasıydı.
Bu arada, kulaklığı alırsanız aklınızda olsun Razer'in THX Spatial Audio adında bir uygulaması var kulaklığa çağ atlatacak derecede iyileştirme sağlıyor, kesinlike kullanılmalı.

Ulaştı fakat ilk ulaştığında epey tatsız bir durum yaşanmıştı. Fabrika çıkışlı sorunlu olanlardan birine denk geldim ve bu sorunu yurt dışında yaşayanlar da olmuş. Ertesi gün yetkili servise kargolayıp ilerleyen süreçte yenisi ile değişim sağlattım. Şu anda kullanıyorum 1 haftadan kısa bir süredir ve memnunum. Şu fiyat bandında alınabilecek en iyilerinden, en azından benim alacağım kulaklıkta aradığım özelliklerin çoğunu bulundurması da cabasıydı.
Bu arada, kulaklığı alırsanız aklınızda olsun Razer'in THX spatial Audio adında bir uygulaması var kulaklığa çağ atlatacak derecede iyileştirme sağlıyor, kesinlike kullanılmalı.

Hocam uygulama 10 dolarmış doğru mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı