Razer Barracuda X alınır mı?

Bütçe
1000
@393654 evet hiç hoşuma gitmedi görüntüsü ama kalite daha önemli benim için zaten gözümün önünde olamayacak kafamda olacak. Eğer bunu almazsam Razer BlackShark V2 USB Mic Enhancer 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri Kingston HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD Fiyatı - Trendyol bunları düşünüyorum bunlar kablolu ama kablosuz da bunlar gibi bir performans verecekse almak istiyorum.
@DenizKaya2809 aynen o da seçenekler içerisinde var ama çok fark var mı çünkü Wireless daha çok hoşuma gidiyor.
@Quadranil1 önereceğin var mı güzel bir Wireless yoksa üsteki attığım kulaklıklardan birini tercih edeceiğim veya Corsair Void Elite RGB 7.1 Siyah Gaming Kulaklık (CA-9011203-EU) - Gaming.Gen.TR bu kulaklığı.

Hocam wireless kulaklık rahat ettirir ama ben bu bütçelere kablolu öneririm.
Bütçe kablosuz kulaklığa göre biraz düşük yani şöyle diyeyim bu bütçeye ortalama bir kablosuz zar zor alırsın ama ses ve malzeme kalitesi çok daha iyi bir kablolu alabilirsin.

Bu arada bence blackshark v2X al ama usb modeline fazladan 500 TL vermeye gerek yok 600 TL'ye jak girişli versiyonu tercih edilebilir.

@Quadranil1 arkadaşlara sordum da ses kartına göre dediler sistem toplayacağım zaman onu soracağım ona göre kara vereceğim.

Sizce attığım diğer kulaklıklar nasıl.

Hocam Hyper Cloud II kaç senelik kulaklık bence artık alınmaz onun yerine Blackshark daha mantıklı ama Corsair hakkında pek bilgim yok yalan söylemeyeyim.
Ses kartı da tabii önemli ama ben olsam bu fiyatlara kablosuz almazdım, ses kalitesi her türlü daha düşük kalır kabloluya göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…