Değil.Hocam kalitesini bilmiyorum ama 1000TL'lik bir ürün için fazla çirkin değil mi sizce?
Bence gayet sade ve şık.Hocam kalitesini bilmiyorum ama 1000TL'lik bir ürün için fazla çirkin değil mi sizce?
Hocam bu arada ses kalitesi pek iyi değil önermem.
Hocam wireless kulaklık rahat ettirir ama ben bu bütçelere kablolu öneririm.@393654 evet hiç hoşuma gitmedi görüntüsü ama kalite daha önemli benim için zaten gözümün önünde olamayacak kafamda olacak. Eğer bunu almazsam Razer BlackShark V2 USB Mic Enhancer 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri Kingston HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD Fiyatı - Trendyol bunları düşünüyorum bunlar kablolu ama kablosuz da bunlar gibi bir performans verecekse almak istiyorum.
@DenizKaya2809 aynen o da seçenekler içerisinde var ama çok fark var mı çünkü Wireless daha çok hoşuma gidiyor.
@Quadranil1 önereceğin var mı güzel bir Wireless yoksa üsteki attığım kulaklıklardan birini tercih edeceiğim veya Corsair Void Elite RGB 7.1 Siyah Gaming Kulaklık (CA-9011203-EU) - Gaming.Gen.TR bu kulaklığı.
Hocam Wireless kulaklık rahat ettirir ama ben bu bütçelere kablolu öneririm.
Bütçe kablosuz kulaklığa göre biraz düşük yani şöyle diyeyim bu bütçeye ortalama bir kablosuz zar zor alırsın ama ses ve malzeme kalitesi çok daha iyi bir kablolu alabilirsin.
Bu arada bence blackshark v2X al ama USB modeline fazladan 500 TL vermeye gerek yok 600 TL'ye jak girişli versiyonu tercih edilebilir.
@Quadranil1 arkadaşlara sordum da ses kartına göre dediler sistem toplayacağım zaman onu soracağım ona göre kara vereceğim.
Sizce attığım diğer kulaklıklar nasıl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.