Valorant'ta ses seviyesi kısmında sıkıntı yok. Sadece güzel ses kasmak için güzel ayar bulman lazım. Ben PC de 100 kulaklıkta daha düşük seviyede kullanıyorum. R6 seige oyununu demiştim, bu oyunda hiç ayar yapmadan gayet güzel ses kasabiliyorum. Benim için eksi yanı kulaklık kenarlarının çabuk çizilmesi. Derin çizik değil, yüzeysel. Işık belli açıyla gelince göze batıyor. Bir de bilgisayarda herhangi bir yazılımının olmaması onun dışında ben memnunum. Çok try hard FPS oynamam. Keyfine girerim. (bu kulaklıkla 1K saate yakın FPS oynadım)yetiyor bana. Hikayeli oyunlarda da çok kullandım, memnun kaldım. Telefonda da kullandığım çık oldu. Mobilitesi iyi benim için. Laptop çantama rahat giriyor. Artı olarak pil ömrü bayağı iyi. 1 hafta şarja takmadığım çok oldu. Bir de kafada ağırlık yapmıyor bence. Bir de en büyük artısı kablosuz olması. Kafandan çıkarmana hiç gerek kalmıyor, mutfağa tuvalete direkt gidiyorum. Fiyat konusuna nir şey diyemiyorum ama kablosuz kulaklıkları kafana taktıysan tavsiye ederim. (1, 5 yıl oldu alalı.)