Razer Barracuda X alınır mı?

Büyük bir araştırma yaptım Logitech G733 ile Barracuda X arasında kaldım ama tercihimi barracuda x ten yana kullanacağım.İki kulaklığıda uygun fiyata buldum barracuda x 4k, g733 5.7k fiyatları arasında 1.7k lık bir fark var ama bu farka göre özellik bakımından g733 pekte bir özellik ortaya sunmuyor ikiside hemen hemen aynı özelliklere sahip hatta g733 29 saat dayanabiliyorken barracuda x 50 saat dayanıyor.Şimdi kulaklığın siparişini vericem.Kulaklık elime geçtiği zamanda değerlendirmesini yaparım.

Kulaklığı tavsiye ederim kesinlikle hem uzun süre kullanım hem ses kalitesi açısından gayet iyi fakat 7.1 Surround uygulamasını beğenmedim, sesi daha kötü ve boğuk yapıyor. Oyunlarda ses kasma konusunda işimi oldukça gördü. Sadece rekabetçi oyunlarda değil hikayeli oyun oynarkende oyunları sinematik düzeye çıkarttı. Artık oyunları oynamak daha keyifli bir hale geldi. Dongle PC'ye bağlıyken Bluetooth ile de telefona bağlanabiliyor, eğer bilgisayarınızda o sırada ses yok ise. İstersenizde Dongle'ı telefonunuza takıp Razer Audio uygulamasını yükleyip oradan da istediğiniz gibi ses ayarlarıyla oynayıp telefonunuzda kullanabilirsiniz. Batarya süreside oldukça iyi,bir şarj ile sizi bir hafta idare eder hatta daha bile fazla. Yapısı gereği premium hissettiyor fakat esnek değil G733'ten ayıran bir farkta bu. Eğer esneklik hafiflik gecikmesiz Bluetooth bir de RGB özelliğide olsun diyorsanız G733 tercih edebilirsiniz. Ama o fiyatı ona vereceğinize tavsiyem Barracuda X almanız olacaktır.

Son düzenleme:
Hocam hortlatmak istemem ama herhangi bir sorun çıkardı mı? Ses kasmada falan nasıl şu an eğer sorun çıkartmadıysa BlackShark v2x den geçeceğim.

Hocam hortlatmak istemem ama herhangi bir sorun çıkardı mı? Ses kasmada falan nasıl şu an eğer sorun çıkartmadıysa BlackShark v2Xden geçeceğim.

Hocam ses ile ilgili herhangi bir sorunum yok ses gayet kaliteli dip ses ve cızırtı gibi sorunlarda yaşamadım ama kulaklığın teknik kısmına gelirsek denildiği gibi bir süre sonra kulaklığın eklem kısımları hafif gıcırdama yapabiliyor ve kulaklık yanlara doğru çok esnek olmadığını söyleyebilirim. Arkadaşımın SteelSeries Nova Arctic 5 modeli ile karşılaştırdım. Nova'da mikrofonun kulaklığın içine dahil olması daha hoşuma gitti Barracuda X modelinde ise mikrofon tak çıkar mantığıyla çalışıyor. Bu da telefona bağlıyken gelen aramalarda falan konuşamama gibi sıkıntılar ortaya çıkarıyor.birde kulaklığı boynuna taktığın zaman kulaklığın iç kısmı dışarı bakıcak şekilde tasarlanmış normalde çoğu kulaklıkta boynuna taktığında dış kısmı dışarı bakıyor.Blackshark v2X hakkında çok bilgim yok ama ben barracuda x'ten memnunum.

Arctis Nova 5 5600 TL Barracuda X 3700 TL bu açıdan da bakarsak Barracuda özelliklerine göre çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…