Razer Barracuda X alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB, Ryzen 5 5600, GIGABYTE B550 GAMING X V2, 4X8 GB 3000MHZ RAM, CORSAIR RM750e PSU
Arkadaşlar merhaba. Bu bütçede kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Şu anki modelim Havit H2002P. Ses kalitesi olarak beni çok tatmin ediyor ve rahat ama artık kabloları çok dolaşıyor bıktım. Kablosuz bir model arıyorum. Bu bütçede Corsair Void Elite ve Razer barrracuda X var. Sizce Barracuda X alınır mı? Ses gecikmesi olur mu? Oyunda ses kasmakta zorlanır mıyım ya da film dizi izlerken sorun yaşar mıyım?

Arkadaşlar merhaba. Bu bütçede kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Şu anki modelim Havit H2002P. Ses kalitesi olarak beni çok tatmin ediyor ve rahat ama artık kabloları çok dolaşıyor bıktım. Kablosuz bir model arıyorum. Bu bütçede Corsair Void Elite ve Razer barrracuda X var. Sizce Barracuda X alınır mı? Ses gecikmesi olur mu? Oyunda ses kasmakta zorlanır mıyım ya da film dizi izlerken sorun yaşar mıyım?
Ses gecikmesi olmaz , çoğu wireless kulaklıklarda gecikme yok eğer satın aldığında gecikme yaşanıyorsa anormal 1 durumdur. Geçen 1900 TL'ye düştü ozaman evet alınırdı şimdi ise hayır.

Ses gecikmesi olmaz, çoğu Wireless kulaklıklarda gecikme yok eğer satın aldığında gecikme yaşanıyorsa anormal 1 durumdur. Geçen 1900 TL'ye düştü o zaman evet alınırdı şimdi ise hayır.

Tamam peki şu an ne aınır bu bütçede kablosuz olarak.

Veya Void Elite. İkisi dışında yok şu an.

Karşılaştırmaların hepsinde Barracuda X Void Elite'nin önünde siz neye dayanarak Corsair'in daha iyi olduğunu iddia ediyosunuz. Ayrıca HS80 padleri kronik sıkıntılı onu istemiyıorum.

Ne sıkıntı varmış Pad'de? Sarı siteden al satçıdan alabilirsen daha iyi olur Barracuda'yı.

Bir tane de video vardı onu bulamadım.

Bir tane de video vardı onu bulamadım.
Ben marttan beri kullanıyorum kutudan yeni çıkmış gibi padleri.

Hatta daha kaliteli yastıklamalı oyuncu kulaklığı görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı