Razer Barracuda X alınır mı?

• Konuyu başlatan p1ablo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.012
3 senedir Barracuda X kullanıyorum. Geçen gün kendi kendine sağ taraftaki menteşesi kırıldı. Plastik beyazlaşmıştı, muhtemelen yaştan ötürüdür. Bilkom'la iletişime geçtiğimde Razer ürünlerine onarım yapmadıklarını, sadece değişim yaptıklarını, ürünün garantisi bittiği için 5 bin TL'ye değişim yapabileceklerini söylediler. 2 liralık menteşe vermek yerine totalden değişim yapıyorlar yani. Razer Global de aynı politikaya sahip, sadece total değişim yapıyorlarmış, onu da Türkiye'ye yollayamıyorlarmış.

Malzeme kalitesi orta seviye ama garanti ve yetkili servislerinin bu kadar kötü olması sebebiyle Razer ürün tercih edilmez.

1741273051877.png

Tam olarak bu parça, kendim alırsam 750 TL'ye geliyor.

hocam sizi yordum ama yt videosu bu videoda eleman demediğini bırakmamış ses seviyesi felan olsun kafam çok karıştı
Hocam o arkadaşın videosunu bende gördüm, kendisi windows ses derinliği ve ayarlarını yapmadığı için kulaklığı olması gerektiğinden düşük kalitede kullanmış. Sürücüleri kurdu mu kurmadı mı hatırlamıyorum oda kalite ve yüksekliği etkiliyor herhangi bir eksisi yok, alın geçin.

Altındaki yorumları da okursanız ses seviyesi sorunu olmadığını görürsünüz.

Hocam o arkadaşın videosunu bende gördüm, kendisi Windows ses derinliği ve ayarlarını yapmadığı için kulaklığı olması gerektiğinden düşük kalitede kullanmış. Sürücüleri kurdu mu kurmadı mı hatırlamıyorum oda kalite ve yüksekliği etkiliyor herhangi bir eksisi yok, alın geçin.

Tamamdır hocam aldım HyperX'i teşekkürler.

Hocam o arkadaşın videosunu bende gördüm, kendisi windows ses derinliği ve ayarlarını yapmadığı için kulaklığı olması gerektiğinden düşük kalitede kullanmış. Sürücüleri kurdu mu kurmadı mı hatırlamıyorum oda kalite ve yüksekliği etkiliyor herhangi bir eksisi yok, alın geçin.

Hocam ben de aldım şimdi. Yorumunuz için teşekkürler.

Selam size attıgım Cloud 3 kablosuz yazıyor ama herkese kablolu gelmiş isterseniz iade edin.

Bende iade edeceğim ürün elime geçince.

Herkese mi kablolu gönderiyorlar ne saçma iş.

Herkese mi kablolu gönderiyorlar ne saçma iş.

10 stok vardı zaten 8 kısı yorum yapmıs kablolu geldi diye buyuk ıhtimal kablolu gelir diye dusunuyorum.

10 stok vardı zaten 8 kısı yorum yapmıs kablolu geldi diye buyuk ıhtimal kablolu gelir diye dusunuyorum.

Bana da kablolu ürun geldı degısımı deneyeceğim.

Son düzenleme:

Bana da kablolu ürun geldı degısımı deneyeceğim.

Deişim kabul etmiyorlarmış bana da kablolu geldi iade ettim bugün resmen rezillik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı