Razer Barracuda X alınır mı?

Bütçe
4500

Sendurmen

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 14 Pro - Airpods Pro 2 - Apple Watch SE - RTX 2070 - R5 5600
Merhaba, 4500 kadar çıkabileceğim bir bütçem var ve kablosuz Gaming kulaklık arıyorum. Ne alınabilir?
  • FPS tarzı oyunları oynuyorum o yüzden ses kasmam önemli.
  • Fazla müzik dinliyorum.
  • RGB falan çok önemli değil kaliteli olsun yeter.

Şu anda Razer Barracuda X modelini düşünüyorum. Klavye-mouse set olarak Razer hem uyumlu olurlar, hem sade dışarıda da Bluetooth ile kullanılabilir hem de oyun için ideal gibi ama normal model Barracuda ile farkını çözemedim. X normalde düşük model olması gerekir gibi ama daha çok özelliği var gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan 1900'e vermişti kasım ayının başlarında benim de alma fırsatım oldu. 2.4 GHz de gecikme yok, BT de minimal yok sayılacak seviyede bir gecikmesi var. Bunların dışında film/müzik için tamin eder kulaklık. Oyun içi deneyimim pek olmadı sadece birkaç el Valorant oynadım ses kasarken adamların nerede oldugunu sorunsuz anlayabiliyordum.

Vatan 1900'e vermişti kasım ayının başlarında benim de alma fırsatım oldu. 2.4 GHz de gecikme yok, BT de minimal yok sayılacak seviyede bir gecikmesi var. Bunların dışında film/müzik için tamin eder kulaklık. Oyun içi deneyimim pek olmadı sadece birkaç el Valorant oynadım ses kasarken adamların nerede oldugunu sorunsuz anlayabiliyordum.

Bilgisayarda kullanıyorsan hiç şarj sıkıntısı- kopma- kendini kapatma oldu mu ve kalitesi yeterli mi? Bazıları bu konulardan şikayetçi ama emin olamadım.

HyperX olan benim de aklımda var ama arada dışarı da da kullanırım diye Barracuda ekstra bir dikkatimi çekti, ama oyun için HyperX'de alabilirim gibi hala karar vermedim

Bilgisayarda kullanıyorsan hiç şarj sıkıntısı- kopma- kendini kapatma oldu mu ve kalitesi yeterli mi? Bazıları bu konulardan şikayetçi ama emin olamadım.

HyperX olan benim de aklımda var ama arada dışarı da da kullanırım diye Barracuda ekstra bir dikkatimi çekti, ama oyun için HyperX'de alabilirim gibi hala karar vermedim.

Hiç yaşamadım 1900'e göre değerlendirecek olursam gayet iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı