Razer Barracuda X vs Arctis Nova 7

garipgamerr

Hectopat
Daha fazla  
Masaüstü kullanıyorum. Kulak üstü kablosuz kulaklıklar için kasada ses kartı vs. mi olması gerekiyor? Tam bilmiyorum gerekli olan şeyleri açıklayabilir misiniz? Ayrıca şu an Razer Barracuda X ile Arctis Nova 7 arasında kararsızım. Nova 7 biraz fazla pahalı geldi hangisini önerirsiniz? Razer alsam pişman olur muyum?

Nova 7 kesinlikle. O bütçenin en iyisi bana göre Nova 7.

Bu modeli alabilirsin düz modeli ile arasında fark yok.

Nova 7 bütçemi aşıyor açıkçası bir kulaklığa da o kadar vermek istemiyorum. 7P PS için daha iyi dizayn edildiği için PC de aynı etkiyi bırakamayabilir gibi yazılar gördüm karar veremedim açıkçası. Barracuda X beğenilmiş orta seviye diye alsam mı kararsızım paraya değer mi bilemedim.

Nova 7 bütçemi aşıyor açıkçası bir kulaklığa da o kadar vermek istemiyorum. 7P PS için daha iyi dizayn edildiği için PC de aynı etkiyi bırakamayabilir gibi yazılar gördüm karar veremedim açıkçası. Barracuda X beğenilmiş orta seviye diye alsam mı kararsızım paraya değer mi bilemedim.
Öyle bir durum yok. Nova 7P'nin tek farkı PS5'in desteklediği ses teknolojisini ekstradan desteklemek. PC için herhangi bir kullanım farkı yok.

Alabiliyorsanız attığımı alın Barracuda'ya karşı ciddi kalite farkı var.

Öyle bir durum yok. Nova 7P'nin tek farkı PS5'in desteklediği ses teknolojisini ekstradan desteklemek. PC için herhangi bir kullanım farkı yok.

Alabiliyorsanız attığımı alın Barracuda'ya karşı ciddi kalite farkı var.

Peki bilmediğim için soruyorum üstüne ekstra bir özellik eklenmesine rağmen neden daha ucuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı