- Makaleler
- 3
Daha fazla
Merhaba, 5-6 senedir kullandığım AliExpress kulaklığımdan kablosuz bir kulaklığa geçmek istiyorum ve bana uyacağını düşündüğüm iki kulaklık arasında kaldım.
Razer şekil ve padler açısından bana çok daha uygun gibi duruyor, eski kulaklığım somic G941'e benziyor şekil olarak bu yüzden ilk sırada bu var fakat mikrofon kalitesi sıkıntılı diyenler olmuş.
ASUS ise şekil olarak içime sinmedi, kulağımın üstüne fazla baskı yapacak gibi duruyor fakat özellikleri iyi gibi ve fiyatı Razer'dan daha uygun. Eksilerinden biri de kulaklık pedleri değişmiyormuş sanırım, uzun süre kullanmayı düşündüğüm için büyük bir eksi.
Benim için önemli olan kriterler:
-Şarj süresinin en az 20-30 sat gitmesi.
-Büyük kafa yapısına uygun olması.
-En azından orta kalite bir mikrofonu olması.
-Metalimsi tizler veya su altından gelen baslar olmaması. (müzik ve FPS oyunlar için kullanacağım)
-Mümkünse 3000TL'yi fazla geçmemesi.
İncehesap'ta yarın indirimlere de bakacağım fakat bu kulaklıkları kullanan arkadaşlar artı ve eksilerini yazarlarsa sevinirim, teşekkürler.
Bulabildiğim fiyatlar şunlar:
www.teknobiyotik.com
www.trendyol.com
Razer şekil ve padler açısından bana çok daha uygun gibi duruyor, eski kulaklığım somic G941'e benziyor şekil olarak bu yüzden ilk sırada bu var fakat mikrofon kalitesi sıkıntılı diyenler olmuş.
ASUS ise şekil olarak içime sinmedi, kulağımın üstüne fazla baskı yapacak gibi duruyor fakat özellikleri iyi gibi ve fiyatı Razer'dan daha uygun. Eksilerinden biri de kulaklık pedleri değişmiyormuş sanırım, uzun süre kullanmayı düşündüğüm için büyük bir eksi.
Benim için önemli olan kriterler:
-Şarj süresinin en az 20-30 sat gitmesi.
-Büyük kafa yapısına uygun olması.
-En azından orta kalite bir mikrofonu olması.
-Metalimsi tizler veya su altından gelen baslar olmaması. (müzik ve FPS oyunlar için kullanacağım)
-Mümkünse 3000TL'yi fazla geçmemesi.
İncehesap'ta yarın indirimlere de bakacağım fakat bu kulaklıkları kullanan arkadaşlar artı ve eksilerini yazarlarsa sevinirim, teşekkürler.
Bulabildiğim fiyatlar şunlar:

Razer Barracuda X Kablosuz Oyuncu Kulaklık (RZ04-04430100-R3M1) | Teknobiyotik
Dark GH100 Stereo Gaming Headset

Asus Rog Strix GO 2.4 USB-C Kablosuz Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatı - Trendyol
ASUS Rog Strıx Go 2.4 7.1 Surround Pc/mac/ps4 Kablosuz Usb-c/3.5mm Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Son düzenleyen: Moderatör: