Razer Barracuda X vs BlackShark V2

Ben yaşadığım o sorunu açıkçası çözemedim günlerdir denedim ve 14 gün dolmadığı için İtopya'ya iade veya değişim nedeniyle kargolattım bugün. Cidden artık umurumda değil Rampage'nin dandik 2K'lık 7.1 kablolu kulaklığını rekabetçi oyunlarda kullanacağım ve bu Razer yerine yine Rampage Blitz 2.4G Wireless alıp günlük kullanımda kullanacağım ikisi de kasaya bağlı olacak. En azından böyle bir problem yaşamam. Razer'dan beklemediğim bir olaydı o nedenden dolayı onu hiç önermiyorum bilmem siz ne düşünüyorsunuz. E-sporcu falan değilim bilgisayara eğlenmek için giriyorum bence yeterli olur.

Razer'in giriş modellerinde sorun yaşamak şaşırtmıyor zaten. En tepe modelleri hariç bende tercih etmiyorum. Zamanında ucuz diye aldığım V2X USB'yi kullanıyorum. 1 ay kadar mikrofon açık kapalı fark etmez sesi iletiyordu kendiliğinden çözüldü. Para yoksa alınacak bir ürün, ne kadarlık bir ürün ki zaten?

Razer'in giriş modellerinde sorun yaşamak şaşırtmıyor zaten. En tepe modelleri hariç bende tercih etmiyorum. Zamanında ucuz diye aldığım V2X USB'yi kullanıyorum. 1 ay kadar mikrofon açık kapalı fark etmez sesi iletiyordu kendiliğinden çözüldü. Para yoksa alınacak bir ürün, ne kadarlık bir ürün ki zaten?
Öyle reis o nedenden dolayı f/p Rampagelereden devam edeceğim. Zaten hardcore e-sporcu değilim sosyal hayattan ara sıra kopmak için giriyorum bilgisayarıma. Bir wireless bir adet de 7.1 kablolu kulaklığım olsa iyi bir mantık olur mu sence?

Öyle reis o nedenden dolayı F/P rampagelereden devam edeceğim. Zaten hardcore e-sporcu değilim sosyal hayattan ara sıra kopmak için giriyorum bilgisayarıma. Bir Wireless bir adet de 7.1 kablolu kulaklığım olsa iyi bir mantık olur mu sence?

Yahu takmıyorsan telefona alacağın Samsung Buds gibi kulaklıklarla bağlayacaksan bile yeter. Çift kulaklık yapmaya bile gerek yok. Ben evimde kullanırım telefonuma, bilgisayarıma takarım diyorsan al bir tane Wireless mis gibi kullanırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı