Razer Barracuda X vs G435

1.4T MultiAir

Picopat
Merhaba. Bu 2 kulaklık arasından hangisini önerirsiniz? Ya da bu kulaklıkların fiyatına yakın ne önerirsiniz? Corsair Void gördüm de o iyi midir?
Cloud II veya Cloud III'nin kablosuz versiyonu nasıldır?
Şu ana kadar Cloud II kullandım (kablolu). Biraz önce elimde kaldı. 6 yıllık ömrünün sonuna geldi :D

G435 kesinlikle oyun icin iyi bir kulaklik degil. Corsair Void de iyidir ama yerinizde olsam Razer Barracuda X tercih ederdim.

G435 kesinlikle oyun icin iyi bir kulaklik degil. Corsair Void de iyidir ama yerinizde olsam Razer Barracuda X tercih ederdim.
Teşekkürler. Cloud'un kablosuz serisi nasıldır? Değecekse bütçeyi arttırırım. Çok bir beklentim yok. O yüzden pahalı modellere yönelmiyorum. Kullandığım Cloud II'nin ses kalitesi güzeldi ama kaplaması çok kötüydü. Mum kaplamadan sanırım vazgeçmişler. Cloud II, III mü yoksa Barracuda X mi?

Ev arkadasim Cloud 2 wireless kullaniyor ve gayet memnun. Dis ortam sesini %90a kadar kesiyor gayet basarili olmus bizce, ses kalitesi de gayet iyi. Ancak kulakligin birlesim yeri cok kaliteli olmamis bu yuzden 5 ay sonra kirdi. barracuda x de keza iyi ses kalitesine sahip ama dis ortam sesini kesmede cloud 2 kadar basarili degil, wireless baglanti ozelligi cloud 2den daha iyi. Fiyat arttirmaya gerek var mi derseniz bence yok.

Su anda BU kulakligi kullaniyorum bi bakin derim. Dis sesleri kesmede cok iyi degil ancak kalitesi harika ve asiri hafif.

Ev arkadasim Cloud 2 Wireless kullaniyor ve gayet memnun. Dis ortam sesini %90a kadar kesiyor gayet basarili olmus bizce, ses kalitesi de gayet iyi. Ancak kulakligin birlesim yeri cok kaliteli olmamis bu yuzden 5 ay sonra kirdi. Barracuda X de keza iyi ses kalitesine sahip ama dis ortam sesini kesmede Cloud 2 kadar basarili degil, Wireless baglanti ozelligi Cloud 2'den daha iyi. Fiyat arttirmaya gerek var mi derseniz bence yok.

Su anda BU kulakligi kullanıyorum bir bakin derim. Dis sesleri kesmede cok iyi degil ancak kalitesi harika ve aşırı hafif.

Dış sesi daha az kesmesi benim açımdan daha iyi. Fark etmez ama Türkiye'de ya da Diğer evde sorun olmuyor ama anneannemin Türkiye'ye gittiği çok oluyor. O sürede o eve yerleşiyorum ve çok bağırınca yan komşu biraz rahatsız oluyor. Biraz katılar :D
Alacağım kulaklıkta önemli olan mikrofon ve müzik dinletme kalitesi. Oyun az oynuyorum ve oynarsam da ses kasmıyorum. Cloud 2 Wireless'te müzik için kötü yorumlar yapılmış. Önerdiğiniz kulaklık müzik kısmında nasıl. Şu an aklımda Barracuda X, C3, G733 var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı