İnceleme Razer Barracuda X Wireless 7.1 kulaklık

Mikrofon kalitesi zaten iyi değil yerleşik mikrofon olduğu için. Yani yine de Barracuda X için bu fiyatlar aşırı saçma. Budget bir kulaklık için bu kadar paralar verilmesi..

Mikrofon kalitesi zaten iyi değil yerleşik mikrofon olduğu için. Yani yine de Barracuda X için bu fiyatlar aşırı saçma. Budget bir kulaklık için bu kadar paralar verilmesi..
1 ay sonra bugün 2000 TL'ye satılan barracuda x 2022 muhtemelen 3000 TL olacak. Malesef ekonomi olarak hiçbir manada iyiye giden bir şey yok.

Blackshark V2 ile aynı fiyatlardalar. Blackshark V2 2 hafta önce 1500 lira bandındaydı. 500 lira zamlandı. Şu an düşünüyorum ne alsam diye 2k ve altı fiyat bandına ne alayım diye..

Blackshark V2 ile aynı fiyatlardalar. Blackshark V2 2 hafta önce 1500 lira bandındaydı. 500 lira zamlandı. Şu an düşünüyorum ne alsam diye 2k ve altı fiyat bandına ne alayım diye..
Ben kullanım alanı ve şekli çeşitliliği nedeniyle barracuda x alacağım. Bluetooth, wireless ve kablolu kullanımı var. Yakın zamanda 1699-1799 TL civarı fiyatlara düştüğü olmuş aynı şekilde bir indirime denk gelmeyi umuyorum. Bende önceden v2'yi gözüme kestirmiştim lakin synapse 3 bilgisayarımda çalışmadı. Biraz uğraştım olmadı. Barracuda x uygulama gerektirmiyor. Uzamsal ses için DTS veya Dolby işimi görür. Thx uygulamasına para vermeyi düşünmüyorum.

Şu an ben de hangisi indirime girerse alır geçerim kafasındayım..

Şu an ben de hangisi indirime girerse alır geçerim kafasındayım..
Bende akakceden takip ediyorum yarın incehesap gaming geceside var. Geçen haftaki gaming gecesinde listede barracuda x vardı. 2000 TL olan fiyatı 2300 TL yaptılar gaming gecesi indirimi başlayınca 2000'e tekrar indirdiler. Düzgün indirim yapan yok yaptıkları indirimler süreyya hanımın muhteşem değişimi tadında.

Haftadan haftaya zamlatıp indirim gecesi indiriyorlar .

Hocam işiniz zor. Böyle bir zamanda güzel bir indirim yakalamak kolay değil. Umarım istediğinizi elde edersiniz. İndirim olarak değil ürün olarak.

Hocam işiniz zor. Böyle bir zamanda güzel bir indirim yakalamak kolay değil. Umarım istediğinizi elde edersiniz. İndirim olarak değil ürün olarak.
Malesef ülkenin ekonomik şartları dolayısıyla bir elektronik ürün alırken kılı kırk yararak araştırıp sorunsuzu gelsin diye ümit etmekten başka yapabilecek birşeyimiz yok. Vaktimiz bol paramız az bekleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…