İnceleme Razer Barracuda X Wireless 7.1 kulaklık

Çok sağlam kulaklıklara yönelmişsiniz hocam. Özellikle EPOS.

Şimdiden hayırlı olsun.

İşinize yarayacaksa alın.
Çoklu platform özelliği ve farklı özelliklerden bahsediyorum. Onun haricinde Cloud Core Wireless'ta düşünebilirsiniz. Bu fiyatlar bu kulaklığa verilir mi bilmiyorum.

Vallahi yeni kredi kartı aldım. Gelmesini bekliyorum satın almak için teşekkür ederim.

Valla baya araştırdım ama giriş seviyesi daha iyi bir marka modele içim ısınmadı açıkçası. Bluetooth, wireless ve kablolu kullanımı var 40 saate kadar sarj.

Valla baya araştırdım ama giriş seviyesi daha iyi bir marka modele içim ısınmadı açıkçası. Bluetooth, wireless ve kablolu kullanımı var 40 saate kadar sarj.
Evet. Kablosuz olarak bu fiyata bence de en iyisi bu. Diğer alternatifleri mikrofonu olan müzik kulaklıkları.

Mutlu edecekse alın, ama kulaklığın bu kısmına dikkat edin. Burası çok hassas. Ben de iade etmeden önce biraz çatlatmıştım.

Evet. Kablosuz olarak bu fiyata bence de en iyisi bu. Diğer alternatifleri mikrofonu olan müzik kulaklıkları.
Aslında bu da bir müzik kulaklığı sayılır.
Piyasadaki çoğu oyuncu kulaklıkları bildiğimiz headphone, headset değil.

Bende şu var 47.43BGN |Ovann x7 Üzerinde Kulak 3.5mm fiş Büyük Profesyonel PC LOL Gaming Headset Kulaklık Mikrofon ile Stereo Bas Surround Ses|ovann x7|headphones stereoheadset headphone - AliExpress

zamanında almıştım mikrofonu iyi diyorlardı diye. hala taş gibi sağlam bununla müzik dinliyorum dolby atmos ile gayet iyi. Barracuda x bundan daha iyi değilse zaten batsın razer.

İndirim sadece vatan bilgisayar ve mediamarkt sitelerinde mevcut sizce hangisi daha iyi firma olarak ?

Ben fanboy değilim AMA.
Bence Mediamarkt.

Bu arada Razer batsın ya.

Ben fanboy değilim AMA.
Bence Mediamarkt.

Bu arada Razer batsın ya.
Batsın bende firma olarak beğenmiyorum ama giriş seviyesi olarak bu özelliklere sahip kablosuz kulaklık satan başka bir firma yok. Düzgün bir şey almak isteyen birinin daha fazla bütçe ayırması gerekiyor. Benden bu kadar çıkar en azından bir deneyimlemiş olurum gittiği yere kadar. Razer mouse aldım 2022 temmuzda uygulaması w8.1 desteklemiyormuş w10 kurdum bu seferde uygulama başka hata verdi çalışmadı. Biraz araştırdım çözemedim öyle dümdüz kullanıyorum. Razer destek çözüm sunamadı 2 hafta yazıştım.

Ben EPOS H3 siparişimi verdim. Anakartımdaki ses yongası bir tık kötü ama kulaklığın empedans değeri çok düşük. Kaldırabileceğini düşündüm. ALC892/897 Codec için aldım. Kulaklık 20 ohm değerinde ve 114dB/mW.

Umarım sıkıntı çıkmaz hocam. Hayırlı olsun bence güzel tercih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…