İnceleme Razer Barracuda X Wireless 7.1 kulaklık

Umarım sıkıntı çıkmaz hocam. Hayırlı olsun bence güzel tercih.
Epey tartışmalı geçmiş incelemeleri hatta birçok kişi BlackShark V2 önermiş EQ ve 7.1 USB oluşundan dolayı ancak 7.1 olayı bana saçma geliyor. Sennheiser'ın eski kulaklıklarında bile ses garip garip yerlerden muhteşem geliyordu, daha 7.1 kavramı yaygın değilken. EQ olayına gelirsek de Realtek Audio Console uygulamasında yapıyorum ben iş gördü bu zamana kadar.

7.1 gördüğüm en gereksiz olay.
HS80 kullanıyorum, 7.1 açtığım zaman ses sanki teneke kutusunun içinden geliyor .

Hocam barracuda x 2022 versiyonu synapse destekliyor mu bilginiz var mı denemiş miydiniz ?
Geçen gün Discord'dan birisi yardım istemişti.
2022 model vardı onda, herhalde Synapse desteklemiyordu kulaklığı bana sormuştu. 2022 model için Synapse söylentiden ibaret olabilir, dikkat edin.

Evet konu altına yazayım. Epos H3 geldi. Ses güzel ancak ses yüksekliği az ve kablo kalitesi kötü. İade edeceğim. Tatmin olmadım.

Desteklemiyor hocam kendim kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Ses yüksekliği bunun nasıl? İade ettikten sonra bunu alabilirim tekrar. 40mm sürücü biraz gözümü korkutuyor. Yüksek ses kullanmayı seviyorum.

Son düzenleme:
Valla ben %50 ses seviyesinde kullanıyorum %60'a çıkınca çok yüksek geliyor. Ses seviye yüksekliği gayet iyi.

Cihazda dip ses var mı?
Ben dip ses felen bekliyordum ama hiç dip ses yok.

Desteklemiyor hocam kendim kullanıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Hocam siz nasıl sarj ediyorsunuz ? Adaptorle mi yoksa pcye takarak mı ? pcye takılı şekilde sarja taktım 5 saat sarjda kaldı %50 civarındayken taktım %90 oldu öyle kaldı ilerlemedi bende. samsung adaptorle sarja takılır mı ?

Son düzenleme:

Ben telefonumun adaptörü veya ledlerimin adaptörü ile şarj ediyorum hiçbir sorunla karşilaşmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…