İnceleme Razer Barracuda X Wireless 7.1 kulaklık

Birkaç kişi dip sos surunu var demiş siz yaşadınız mı öyle birşey

Birkaç kişi dip ses surunu var demiş siz yaşadınız mı öyle birşey
Evet ne yazık ki.
Kulaklığım şu an serviste. Ürün tamir edilemediği için değişim talep ettim. Yenisinde öyle bir sorun olur mu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Ürünü 4 ay civarı kullanıp sattım, ancak siz mikrofona nasıl 7 verdiniz anlamadım. DC'de konuşurken dumanla iletişim kurmaya çalışsam daha efektif olabilirdi.

Yıllar önce kulladığım MPOW Air 2.4G'nin mikrofonu bile daha iyiydi ki, Type-C gerekli değilse MPOW daha iyi bir tercih olacaktır.

Mikrofonunu ben sevdim. İş görüyor en azından o puanlama hem fiyat bazlı hem de kalite ve ses düzeyi.

Mikrofonun sesi biraz az, VoiceMeeter gibi programlar kullanarak biraz arttırılabilir. Ama, akranı olan G435'ten kat kat daha iyi.

Son anda gördüm.
Kullanmadığım için yorum yapmayacağım çok fazla ama sırf mikrofon için MPOW iyi bir tercih olamaz.

Son düzenleme:
Sırf mikrofon olarak söylemedim zaten, genel anlamda F/P olarak iyi bir kulaklıktır.
Yine belirtiyorum kullanmadığım için bilemeyeceğim ama ben onun yerine Barracuda X tercih ettim.

Şarj yüzdesini nasıl öğreniyorsun? Bugün aldım kulaklığı statik mavi yanıyor arkadaşım G435'te güç düğmesine 1 kere basınca temsil eden rengi görüyordu. Statik maviden kırmızıya geçince %30 altına düşütü anlamına mı geliyor?

Evet. Kırmızı hızlıca yanıp yanıp sönüyorsa %10 kalmış demek oluyor.

Tam olarak yazdım bir tablo var şarj durumu hakkında.
Okuyunuz. Detaylı yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…