İnceleme Razer Barracuda X Wireless 7.1 kulaklık

Bende Barracuda X almak istiyorum ama kafama takılan bir şey var galiba İtopya'da 2022 modeli var sizin dediğiniz gibi ama Trendyol gibi platformlarda İtopya'da satılandan 1000 TL daha ucuza satılıyor 1000 TL daha fazla verip 2022 versiyonu almak mantıklı mı? @AllyFeedon

Bir de sizce hangi siteden almalıyım
HepsiBurada Trendyol

Buradaki hangi siteden almalıyımı boş verin diyelim ürünü aldım Razer THX spatial Audio indirimi için seri numarasını alıp razera filan atılıyormuş nereden veya nasıl atacağız acaba.

Son düzenleme:
Merhabalar efenim, öncelikle esenlikler dilerim.

Kesinlikle ve kesinlikle İtopya'dan 2022 modelini alın. Trendyol'daki Gameofzone adlı satıcıya bulaşmanızı tavsiye etmiyorum.
Bakın almayın demiyorum, tavsiye etmiyorum. Sebebini aktaracağım kısa zamanda.

Hocam başka biri daha gameofzonedan iade bekliyormuş almayacağım galiba. Başka bir yerde satıcısı olmadığı için 2022 modeli bana akla pek yatkın gelmedi pil ömrünü artırıp Bluetooth eklemişler ama benim öyle Bluetooth ve pil ömrü için yaklaşık 1000 TL vermek içime sinmedi zaten 20 saat hayli hayli yeter bana. Başka önerebileceğiniz kablosuz oyun odaklı bildiğiniz bir kulaklık var mıdır acaba?

Tabii ki var HS80 Wireless. İtopya üzerinden alabilirsiniz.

Barracuda X'i çok severek kullandım oyun oynadım ve müzik dinledim. Ama satıcı yüzünden alamıyorum çünkü başka yerde yok.
Bende HS80 araştırıyorum.

Telefonda da kullanmak istediğim için mikrofonu çıkabilen veya kulaklığa gömülü olan bildiğiniz var mı hocam.

Telefonda da kullanmak istediğim için mikrofonu çıkabilen veya kulaklığa gömülü olan bildiğiniz var mı hocam.
O işte kısıtlı bir imkan.
G435 o zaman tam size uygun.

O işte kısıtlı bir imkan.
G435 o zaman tam size uygun.

Sizin dediğiniz üründe çok oyun odaklı değil diyorlar.
Bir şey soracağım gameofzone yerinden alsam diyelim kötü çıktı bir şey oldu iade ile ilgili sorun yaşar mıyım? Çünkü gerçekten başka kulaklık bulamadım

Razer Barracuda X 7.1 Surround Bluetooth Kablosuz Gaming Kulaklik | ITOPYA sizce bütçemi artırıp bu 2022 versiyonu aliyim mi yoksa bu fiyata mikrofonu çıkan hoş duran ve dışarıda kullanabileceğim var mı? @AllyFeedon

Son düzenleme:
Sizin adınıza üzüldüm işiniz zor.
Barracuda X 2022 çok saçma bir fiyattan çıkış yaptı. Fiyatı 99 dolar yani 2021 ile aynı ama biraz daha pahalı bizim ülkemizde. Benim önerebileceğim başka bir ürün yok ne yazık ki .

Neyse hocam yardımlarınız için teşekkürler Barracuda X 2022 alırsam buraya deneyimlerimi yazarım iyi günler.

Yakın zamanda GameOfZone'dan aldım Barrauda X'i. Aynı gün kargoya verdiler hediye paketi istemiştim güzelce paketlemişler merak ettiğim "bulaşmayın" kısmını neden yazdığın. Sanırım şanslı kesimdeyim ama ne sorun olduğunu belirtirsen sevinirim. Arkadaşlarımda oradan ürün alacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…