İnceleme Razer Barracuda X Wireless 7.1 kulaklık

Benimki de ısınıyor, sonuçta içinde şarj olan bir batarya var fakat beni de hiç rahatsız etmiyor.
İşte bendeki ürünün ısınması biraz fazlaydı. Hani çoğu şey şarjda ısınır ama bu biraz fazla. Bu arada sizde dip ses var mıydı?

İşte bendeki ürünün ısınması biraz fazlaydı. Hani çoğu şey şarjda ısınır ama bu biraz fazla. Bu arada sizde dip ses var mıydı?
Hayır. Dediğim gibi ölçütü şarjdayken elimde tutmak şeklinde belirttim. Elimin derisi pek kalın sayılmaz.

Biraz şüphe ederek Razer Barracuda X 2022 versiyon aldım hem mobilde rahat kullanılması ve mobilde bile uygulama desteği olması açısından ve süre bakımından tercih ettim. Hadi hayırlısı pazartesi gelecekmiş gelince yorumlarımı bırakırım buraya.

Bilgilendirirsen sevinirim

Ben herhalde Amzon Japonya'dan ya da malum siteden HS80 alacağım. Yine de bilgilendirirseniz sevinirim.

2 günlük deneyimimi aktarıyorum ses kalitesi ve mikrofon ses kalitesi olarak bana göre ve arkadaşlarıma göre gayet iyi dediler. Mikrofonda default olarak gelen gürültü engelleme çok güzel bir şey tam yanımda pervane dönmesine rağmen tek benim sesim gidiyor. 50 saatlik batarya ömrü mükemel bir şey dün sabah gelip o zamandan beri yaklaşık 7 saat kullanmama rağmen şarjı %50 ses seviyesinde mikrofon açık %9 gibi bir değer gitti. Bana şarjı %60 olarak geldi daha hiç şarj etmedim %0 olana kadar kullanacağım ve şarja taktığımda ne kadar da şarj oluyor buraya yazarım. Tek sorunu aslında sorun denemez komik bir şey oyundayken susanınca mutfağa gittim evde olan insanlar çağrı merkezi çalışanımı oldun diye şaka yaptılar ama harbi benziyor mikrofonu ile beraber gezersem bir yerde ama mikrofonu çıkarınca gayet şık ve güzel gözüküyor şahsen, başka sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. @AllyFeedon @SpaceS

Çok güzel cihaz.. Onu özleyeceğim ama eğer ki planlarım yolunda giderse yenisi onu aratmayacak . Size hayırlı olsun.

Driver desteği olması ne güzel keşke bendede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…