İnceleme Razer Barracuda X Wireless 7.1 kulaklık

Driver desteği olması ne güzel keşke bendede olsa
Anlam veremiyorum ya çok mantıksız bir hareket. Neden aynı ürünü bir sene sonra çıkartıp driver desteği ekliyorsun?

Anlam veremiyorum ya çok mantıksız bir hareket. Neden aynı ürünü bir sene sonra çıkartıp driver desteği ekliyorsun?
Hocam bişey sorucam thx deniyim dedim ama çok değişik. Böyle kaldı tıklıyorum thx varsayılan yapıyorum filan ama böyle kaldı bişey yapamıyorum

Hocam bişey sorucam thx deniyim dedim ama çok değişik. Böyle kaldı tıklıyorum thx varsayılan yapıyorum filan ama böyle kaldı bişey yapamıyorumEki Görüntüle 1502572
Bu bende de oluyordu. Bozuk abi bu program. Aygıt yöneticisinden doğru aygıtı seçtiğinizi kontrol edin.

Bu bende de oluyordu. Bozuk abi bu program. Aygıt Yöneticisi'nden doğru aygıtı seçtiğinizi kontrol edin.

Evet eminim siz nasıl çözüyordunuz.

Mükemmel THX 7.1 sürücüyü silmiş galiba şu an 7.1 sürücüm yok programı silip yüklüyorum yine aynı delireceğim sürücüyü nasıl geri yükleyebilirim. @AllyFeedon

Son düzenleme:
Şöyle ki; bütün sürücüleri silip baştan kurmanız lazım. 7.1 açık olduğu zaman THX devreye girmez.

Şöyle ki; bütün sürücüleri silip baştan kurmanız lazım. 7.1 açık olduğu zaman THX devreye girmez.

Sürücülerin olmaması sıkıntı şu an sürücü diye bir şey yok nereden indirebilirim?
Uygulamayı silip yüklemem sürücüleri getirmedi.

Yarım saattir Razer teknik ekibe bana sadece 7.1 Surround sesin sürücüsünü verim diyorum deliriyorum hep başka şeyler diyorlar lütfen siz söyleyin nereden indireceğim?

Son düzenleme:
Hangi sürücü hocam? THX mi 7.1 mi?

Şimdi hatırladım. Sizde ki 2022 versiyondu. Razer synapse indirin.

Şimdi hatırladım. Sizde ki 2022 versiyondu. Razer Synapse indirin.

Vallaha hocam destek çok bir şey yapmadı ama bende geri yükleme noktası varmış kulaklığı ilk aldığım zamandan o zamana döndüm otomatik düzeldi hala cayır cayır kullanıyorum.

Genel bir durum fark ettiğim için yazıyorum arkadaşlar.

Kulaklığın şarjdayken ısınma sorunu hem PC bağlantısı varken hem de şarjdaysa ısınıyor. Bilginiz olsun ben adaptör ile şarj ediyorum kulaklığı.

Yeni sürümde öyle bir şey hiç fark etmedim eski sürümde nasıldır bilmiyorum. Hatta geçen şarja takıp oynadım hiç ısınma gibi problem olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…