İnceleme Razer Barracuda X Wireless 7.1 kulaklık

Vallaha ben çok memnunum özellikle 50 saat pil süresinden. 40mm derken?

Oyunlarda gecikme süreleri nasıl? Aldıktan sonra pişman olur muyum sizce kablolu da sanki hapis ediyor gibi geliyor bana artık Barracuda da hem kablolu hem kablosuz olması çok iyi en kötü dışarıda bile takılır diye düşünüyorum.

Tam bilmediğim için soruyorum 40 olması neyi dezavantaj yapıyor?
Genellikle kulaklıklarda yer alan sürücülerin çapı 20 mm ile 50 mm arasında değişiklik gösterir. Sürücülerin sahip olduğu boyutlar, ses yüksekliğini ve bas seslerini etkiler. Daha büyük sürücülere sahip kulaklıklar, daha büyük diyaframlara sahip oldukları için daha güçlü ses ve bas üretir.

Gecikme hiç hissetmedim şahsen gayet normal geliyor

Hocam ben hem oyun hem telde kullandığım için bu modeli alırdım ama telefonda kullanmasam herhalde H80 Wireless alırdım.

Mikrofonu nasıldı bazı kişiler çok kötü demiş kablosuz diye. Size de fazla soru sordum kusura bakmayın.

Mikrofonu nasıldı bazı kişiler çok kötü demiş kablosuz diye. Size de fazla soru sordum kusura bakmayın.
Sıkıntı değil. Ben öyle ahım şahım kulaklıklar kullanmadım veya mikrofon o yüzden gayet iyi ve yeterli. İsterseniz 10 dk sonra dc den konuşiyim hem daha rahat anlamış olursunuz ?

Sıkıntı değil. Ben öyle ahım şahım kulaklıklar kullanmadım veya mikrofon o yüzden gayet iyi ve yeterli. İsterseniz 10 dk sonra DC'den konuşayım hem daha rahat anlamış olursunuz?

Olur nasıl iletişime geçebiliriz?

Çok çok iyi. Wireless olduğu için bt'den kat kat daha iyi.

@AllyFeedon hocam merhaba, bende bu kulaklığı aldım fakat bir sorun yaşıyorum.

Type-c usb ile pc'e takabiliyorum direk type-c çıkışım yok. Pc kapatıp açtığımda kulaklığı power tuşundan açsam bile pc ses cihazlarından göremiyorum(direk mavi ışık yanıyor bluetooth olarak bağlanıyor). Usb takıp çıkarmam gerekiyor tekrar pc'nin dongle görebilmesi için.

böyle bir sorun yaşadınız mı, yada ne çözüm önerirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…