İnceleme Razer Barracuda X Wireless 7.1 kulaklık

Hocam yardımcı olmak isterdim ama benim kulaklıkta bt yoktu .

Hocam yardımcı olmak isterdim ama benim kulaklıkta bt yoktu .
anladım aslında sorun bluetooth ile ilgili dğeil galiba bilgisayarımın bir ayarıyla ilgili olsa gerek. Çünkü pc kapattıp fişlerini çektikten sonra tekrar çalıştırdığımda ses ayarlarında direk razer i görüyorum ama normal şekilde pc kapattıp tekrar açtığımda razer devreye girmiyor acaba biosda usb port ayarlarında bir şeymi değiştirmem gerekiyor.

Son dediğiniz olabilir.

Peki son 1-2 ay içerisinde 1600-1700 tl civarına düşmüş fiyatı. 1600-1700 tl verilir mi ?
1400 liradan yukarı ben vermezdim şahsen. Bu kulaklığın olayı zaten bu fiyata bu özellikleri sunmasıydı. Bu fiyata güzel şeyler bulunur.

1400 liradan yukarı ben vermezdim şahsen. Bu kulaklığın olayı zaten bu fiyata bu özellikleri sunmasıydı. Bu fiyata güzel şeyler bulunur.
peki siz 1500-2000 TL civarına wireless bluetooth ve kablo ile kullanabileceğim wirelessi type c dongle şeklinde olacak model marka önerebilir misiniz ?

peki siz 1500-2000 TL civarına wireless bluetooth ve kablo ile kullanabileceğim wirelessi type c dongle şeklinde olacak model marka önerebilir misiniz ?
G435 var ama dongle USB.

G435 var ama dongle USB.

Hocam ilk kablosuz kulaklık düşündüğümde o modeli aldım direk hiç düşünmeden ama mikrofon kalitesi çöp gibiydi. Hatta sesler tuhaf geliyordu sonra iade ettim. Biraz daha para koyup araştırıp hem yeni hem de kaliteli olsun istedim ve Razer Barracuda X yeni versiyonu aldım bence alınır fiyatı da gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…