Ben size bildiklerimi aktarayım fikir vermek için. 2022 Model bazında.
Öncelikle Barracuda X daha çok günlük kullanıma uygun bir kulaklık. (Ben oyun için kullanıyorum, gayet yeterli performans veriyor)
Ses seviyesi çok fazla değil ama kalitesiz diyemem.
Yalıtım konusunda kulaklık en yüksek ses seviyesinde kafanızdayken dışarı ses veriyor, aklınızda olsun. Ama dışarının sesini kesme konusunda gayet başarılı denebilir.
Kulak padleri kumaş memory foam ve çok rahat, kulaklığın ağırlığı da fazla olmadığı için kullanımı konforlu.
Mikrofon boom microfon jak çıkar tak yapılabiliyor fakat dışarıda kullanırsanız görüşmelerde takmak çıkartmak absürd olabilir. Görüntü de hoş olmaz
Pil ömrü eski modeline göre 2 kat fazla 50 saate yakın. Ben günlük ortalama 6 7 saat kullandığımda 3 gün civarı gitti.
Çekim gücü gayet yeterli evin her yerinde bağlantı kopmadan kullanabiliyorum.
Bluetooth ve Wireless aynı anda bağlanıyor mesela pc ve telefon bağlıyken arama gelirse kulaklık sizi "incoming call' diyerek uyarıyor ve tek tuşa dokunarak direkt aramaya geçebiliyorsunuz. Arama bittiğinde ise tekrar pc sesini vermeye devam ediyor. (Muazzam kullanışlı)
Pc de EQ yazılımı yok sadece Surround 7.1 indirip etkinleştiriyorsunuz Razer sitesinden. Oyunlarda iş görüyor.
Aklıma gelenler bunlar. Sorunuz var ise başka cevaplayabilirim.