Razer Barracuda X'ten sonra THX alınır mı?

Suan icin DolbyAccess indirdim hosuma gitti. Daha sonra sizin öneriniz üzerine FXSound indirdim ve o daha cok hosuma gitti cünkü daha kapsamlı geldi bana ve daha iyi geldi. Ayrıca bedava. Herhangi bir sorunu varsa bilmiyorum umarım yoktur. Ama Razer'ın THX'ini de merak etmiyor degilim. Cok övüyorlar.

FXSound icin yardımcı olursanız iyi olur tabiki.

Müzik konusunda pek bir şey yapmadım onun ayarı konusunda bir bilgim yok tek tek denemeniz lazım ama ses kasma konusuna gelecek olursak ilk öncelikle oyuna gireceğiniz zaman yazılım aktif olmasın ilk yapacağınız şey Windows'tan ses karıştırıcısı seçeneklerine gelip oradan kulaklık yazısını seçmeniz lazım diğerlerinin hiçbiri olmaz kulaklık yerine headphones olarak da yazabilir. Sonrasında kulaklık girişini ses kartsız bu kısma dikkat kasanın ön girişine takın arka hoparlör işlevi görüyor ses az ve boğuk olur ön giriş kulaklık ve ses arkaya göre biraz daha yüksek çıkar. Windows'tan ses seviyesini 50'de tutun oyun içi sesleride ne çok az ne de çok fazla olsun yoksa seslerde belki yanılma yaşıyabilirsiniz. Ses az gelirse belki biraz fazla açabilirsiniz.

Ben dediginiz gibi kasanın önündeki type-c girişini kullanıyorum zaten fakat ses ayarları kulaklıgımı otomatik olarak hoparlor olarak tanıdı onu nasıl degiştirecegim? Adını headset olarak degiştirdim ama simgesi halen hoparlor olarak gözüküyor

Buna benzer bir durum vardı sanırım birisi güncelleme yapınca gözüktü veya değişti demişti sanırım onu bulup size atayım belki çözüm olur eğer ses kartı ayrı olarak takılıyorsa onu çıkartın ama bağlıysa ona bir çözüm olacağını sanmıyorum.

Buldum ASUS ROG cetra 2 kulaklık için ses kartı şart mı? Bu konuya bir bak derim arkadaşın sorununu çözdük belki sana da çözüm olur

Son düzenleme:
Hocam yapamadım..

Son düzenleme:
Yukarıda bir konu ismi yazdım sana ona baktınmı ASUS ROG cetra diyorya yukarıda o konuya bakın belki sizin de güncelleme ile ilgili bir durum olabilir.
Güncellemeleri denetledim hepsi güncel. Anakart sitesinden indirip kurulumu da denedim. Attıgım gibi halen.

Güncellemeleri denetledim hepsi güncel. Anakart sitesinden indirip kurulumu da denedim. Attıgım gibi halen.

Hiç yeni bir şey eklendimi peki bir şeyi eksik yapmış olmayasınız. Orada kulaklığın ismi var headset diyor o var mıydı o yoksa onu bir deneyin.

Hiç yeni bir şey eklendimi peki bir şeyi eksik yapmış olmayasınız. Orada kulaklığın ismi var headset diyor o var mıydı o yoksa onu bir deneyin.
Headset yazmasının sebebi adını ben degiştirdim. Hoparlor aslında o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…