F fasalisso Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.801 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #21 catari dedi: Headset yazmasının sebebi adını ben degiştirdim. Hoparlör aslında o. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı kasanın ön girişine takmış mıydınız.
catari dedi: Headset yazmasının sebebi adını ben degiştirdim. Hoparlör aslında o. Genişletmek için tıkla... Kulaklığı kasanın ön girişine takmış mıydınız.
catari Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 263 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #22 fasalisso dedi: Kulaklığı kasanın ön girişine takmış mıydınız. Genişletmek için tıkla... Evet ön type-c girişinde.
fasalisso dedi: Kulaklığı kasanın ön girişine takmış mıydınız. Genişletmek için tıkla... Evet ön type-c girişinde.
F fasalisso Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.801 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #23 catari dedi: Evet ön Type-C girişinde. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir şey buldum ama işinizi çözermi bilmiyorum bir bakın derim. Aklıma başka hiçbir şey gelmiyor.
catari dedi: Evet ön Type-C girişinde. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et böyle bir şey buldum ama işinizi çözermi bilmiyorum bir bakın derim. Aklıma başka hiçbir şey gelmiyor.