İnceleme Razer Barracuda

Evet dostlar selamlar, ürünü indirimde 1990 TL'ye yakalayan arkadaşlardanım bende. Şimdi artıları ve eksilerini konuşmaya başlayalım;

Artıları:
Bass kalitesi kesinlikle çok iyi kulağı titretiyor resmen.
Ses seviyesi de aynı şekilde %80'in üstünü benim kulağım kaldırmaz şahsen.
Ürünün sesini ne kadar fulleseniz de dışarıya hiçbir şekilde ses vermiyor. Kumaş ped olmasına rağmen bunu iyi kurtarmışlar. Logitech'i kullanırken benimle birlikte tüm ev ahalisi de dinliyordu şarkıları resmen.
Konfor olarak ortanın bir tık üstü diyebilirim.

Eksileri:
Mikrofonunu pek beğenemedim şahsen, daha iyi olabilirmiş sanki. Monster Pusat headset Lite'nin mikrofonu bile daha iyi.
Başka da bir eksisini göremedim. Bu fiyata cidden bedava bir ürün olduğunu düşünüyorum. İhtiyacım yokken öyle kolay kolay ürün almam normalde. Tek üzüldüğüm konu G335'e şu kulaklıkla aynı parayı vermiş olmam. G335'te candır ama şu ürün bu fiyata nimet gibi aga gerçekten ya. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

Yine de çok iyi fiyata almışsınız. Düzü ile arasında fazla fark olduğunu düşünmüyorum, en azından o fiyattaki BlackShark V2X'den çok daha iyi.
Dün gece indirime girdi hocam Vatan'da direkt aldım, dediğim gibi kolay kolay ihtiyacım olmayan ürünü almam ama ilerisi için bu indirim kesinlikle kaçmazdı. Kablosuz kulaklık benim gibi rekabetçi oyunları oynamayan oyuncular için ekstra artıdır her zaman.

Yaklaşık 4-5 aydır bunun X olmayanının beyazını kullanıyorum. Genel olarak çok memnun kaldığımı söyleyemem
+Hafif tasarım
+Ses yüksekliği baya iyi
+Sade tasarımı olduğu için hem evde oyun oynarken hem de dışarda kullanmak güzel

-Basları çok tiz.
-Malzeme kalitesini beğenmedim. Hafif olsun diye plastiğini dayanıksız yapmışlar. Benimkisi narin kullanmama rağmen yan taraftan çatladı.
-Gıcırdama yapıyor
-Fiyatı pahalı

Ortalama : 7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…