Razer Basilisk V2 vs Razer DeathAdder V2

Daha fazla  
Şu an kullanmış olduğum mouse Logitech G903 lightspeed kendisi çok ağır olduğu için kullanamıyorum bu 2 mouse arasında kaldım CS:GO oynuyorum bu 2 mouse nasıldır önerir misiniz? Veya önereceğiniz bir mouse var mıdır?

Basilisk V2 yaklaşık 92 gr. Sizin kullandığınız mouse ise yaklaşık 110 gr. Ağırlıkları birbirlerine yakın. DeathAdder V2 ise 82 gr. V2 ile Basilisk V2'nin sensörleri aynı. Sadece ergonomi, tuş sayısı ve ağırlık farklı. Ben aralarından DeathAdder V2'yi öneririm. Çünkü Basilisk V2 ile sizin kullandığınız mouse arasında 18 gr falan var. Bir de DeathAdder V2'nin yapısı bana göre daha ergonomik. Sağ el için dizayn edilmiş.

Basilisk V2 yaklaşık 92 gr. Sizin kullandığınız mouse ise yaklaşık 110 gr. Ağırlıkları birbirlerine yakın. DeathAdder V2 ise 82 gr. V2 ile Basilisk V2'nin sensörleri aynı. Sadece ergonomi, tuş sayısı ve ağırlık farklı. Ben aralarından DeathAdder V2'yi öneririm. Çünkü Basilisk V2 ile sizin kullandığınız mouse arasında 18 gr falan var. Bir de DeathAdder V2'nin yapısı bana göre daha ergonomik. Sağ el için dizayn edilmiş.
Yani ikisi de iyi ama 18 gram çok büyük bir fark değil mi? Ben bir de Rival 600 de kullandım, o yüzden soruyorum. 82 gram olunca da ucuyormuş hissi veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı