Razer Basilisk V2 vs Zowie EC2 2020 vs Logitech G502

G502 üç modeli mevcut. 1.si 3366 bu modeli piyasada bulmanız artık biraz zor G502 Hero olarak güncellendi. G502 SE sadece farklı renkte bir kasa. G502 Hero ise SE ile aynı tamamı siyah. G502 Lightspeed ise kablosuz versiyonu.
Basilisk v2 kasa olarak neredeyse G502 ile aynı sayılır.
Ekstra tuşlar ve makro atayabilme ve özelleştirme sizin için önemli ise G502,
Ekstra tuşlar önemli değil ama yine de makro kullanabilirim derseniz Basilisk V2,

Hayır makro, RGB gibi özellikler benim için önemli değil sadece rekabetçi oyunlar oynayacağım ve yan tuşları da önemsemiyorum derseniz EC2.

G502 üç modeli mevcut. 1.si 3366 bu modeli piyasada bulmanız artık biraz zor G502 Hero olarak güncellendi. G502 SE sadece farklı renkte bir kasa. G502 Hero ise SE ile aynı tamamı siyah. G502 lightspeed ise kablosuz versiyonu.
Basilisk V2 kasa olarak neredeyse G502 ile aynı sayılır.
Ekstra tuşlar önemli değil ama yine de makro kullanabilirim derseniz Basilisk v2,

Hayır makro, RGB gibi özellikler benim için önemli değil sadece rekabetçi oyunlar oynayacağım ve yan tuşları da önemsemiyorum derseniz ec2.

Sensör olarak vs. hepsi eşit diyebilir miyiz yani?
Bu arada piyasada bulunan tüm popüler oyunları oynayacağım Sea of Thieves'den tutun League of Legends'a vs.

Sensör farkını ancak bir turnuva oyuncusu anlayabilir. O fark da kayda değer bir fark değil. Yani eşit diyebiliriz.

G502 üç modeli mevcut. 1.si 3366 bu modeli piyasada bulmanız artık biraz zor G502 Hero olarak güncellendi. G502 SE sadece farklı renkte bir kasa. G502 Hero ise SE ile aynı tamamı siyah. G502 Lightspeed ise kablosuz versiyonu.
Basilisk v2 kasa olarak neredeyse G502 ile aynı sayılır.
Ekstra tuşlar önemli değil ama yine de makro kullanabilirim derseniz Basilisk V2,

Hayır makro, RGB gibi özellikler benim için önemli değil sadece rekabetçi oyunlar oynayacağım ve yan tuşları da önemsemiyorum derseniz EC2.

Eklenecek birşey kalmamış. Çok iyi açıklama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı