Razer Basilisk V3 Pro'dan tıkırdama sesi geliyor

MAYONEZ

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 5 gün öncə aldığım Razer Basilisk V3 Pro'nun içindən tıkırdama sesi geliyor bu ses Free spin açıq olup olmasın mouse yuxarı aşağı veya sağa sola hafifce salladığım her vakit geliyor.
Tekerleği hafif bastırıp salladığımda ise bu ses kesiliyor bu ürünün kusurlu olmasından mı kaynaklanıyor yoxsa normal bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var 1 ay önce aldım faremi, başlarda çok önemsememiştim ama şu sıralar özellikle scroll tekerleğini yukarı kaydırırken rahatsız hissetmeye başladım. Sorunu çözebildiniz mi yoksa iade mi ettiniz hocam?

Aynı sorun bende de var 1 ay önce aldım faremi, başlarda çok önemsememiştim ama şu sıralar özellikle scroll tekerleğini yukarı kaydırırken rahatsız hissetmeye başladım. Sorunu çözebildiniz mi yoksa iade mi ettiniz hocam?
İade etmədim. Şuan aktiv şekilde kullanmaya dəvam ediyorum, sorun hala devam etmesine rağmen artıq pek hissetmemeye başladım o sese pek odaklanmayınca sorun olmuyor mouse güzel çalışıyor. Scroll u kullanırken öyle bir ses aldığımı hatırlamıyorum sizdəki problem farklı olabilir.

İade etmədim. Şu an aktiv şekilde kullanmaya dəvam ediyorum, sorun hala devam etmesine rağmen artıq pek hissetmemeye başladım o sese pek odaklanmayınca sorun olmuyor mouse güzel çalışıyor. Scroll u kullanırken öyle bir ses aldığımı hatırlamıyorum sizdəki problem farklı olabilir.

Farenin içini açtım ve gevşek olan yere karton sıkıştırdım sorunum çözüldü teşekkürler.

Tam olarak nerenin gevşek olduğunu sorabilir miyim?

Scroll tekerleğinin mekanizmasının oturduğu yerde boşluk var, araya karton koyunca tıkırdama sesi büyük ölçüde azalıyor fakat orta tık biraz sertleşiyor. Ek olarak farenin içini açarken skatezleri yamultmamak için ekstra özen göstermek gerekiyor.

Scroll tekerleğinin mekanizmasının oturduğu yerde boşluk var, araya karton koyunca tıkırdama sesi büyük ölçüde azalıyor fakat orta tık biraz sertleşiyor. Ek olarak farenin içini açarken skatezleri yamultmamak için ekstra özen göstermek gerekiyor.
Cavabınız için çok təşəkkür edirəm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı