Elektronik Razer Basilisk V3 X Hyperspeed 1.889₺

Yaklaşık bir senedir hem gündelik işlerimde hem de oyunlarda bu ürünü kullanıyorum. Şarjla uğraşmamak için Pro değil bunu aldım, pili bitmiyor resmen. 4-5 kere ancak pil değiştirmişimdir. Haftalık ortalama 10-15 saat dongle ile 20-25 saat de BT ile bağlıyım. RGB kapalı kullanıyorum zaten sadece scrollda RGB var göz alıyor o da. Memnunum özetle.

Kusura bakma cok arastirmadigimdan dongle tam olarak ne bilmiyorum ve Bluetoothla bagli oldugunda gecikmesi rahatsiz eder mi fps oyunlarda

Kusura bakma cok arastirmadigimdan dongle tam olarak ne bilmiyorum ve Bluetoothla bagli oldugunda gecikmesi rahatsiz eder mi fps oyunlarda
Dongle ile belirtmek istediğim, standart 2.4ghz'lık bir usb alıcı ile kablosuz bağlanması aslında. Gecikme BT modunda belki hissedilebilir emin değilim. Ben oyun oynadığım bilgisayara dongle üzerinden 2.4 ghz şeklinde bağlıyım ve herhangi bir gecikme hissetmiyorum. Ayrıca burada razer'ın hyperspeed dediği kablosuz bir teknoloji de bulunuyor.

Dongle ile belirtmek istediğim, standart 2.4ghz'lık bir usb alıcı ile kablosuz bağlanması aslında. Gecikme BT modunda belki hissedilebilir emin değilim. Ben oyun oynadığım bilgisayara dongle üzerinden 2.4 ghz şeklinde bağlıyım ve herhangi bir gecikme hissetmiyorum. Ayrıca burada razer'ın hyperspeed dediği kablosuz bir teknoloji de bulunuyor.
Anladım teşekkürler. O zaman kablosuz ekipman alırken dongle olmasi cok önemli.

Valla bende Basiliks V2 var ama çok çabuk saçmalamaya başladı gibi hissediyorum.

1.5 sene içinde orta tuşu çok zor algılamaya başladı, hassasiyet değiştirme tuşları zor basıyor falan..

Belki de fare tozlandı bir fikrim yok ama sanırım bir daha Basiliks masiliks almam.

Yaklaşık bir senedir hem gündelik işlerimde hem de oyunlarda bu ürünü kullanıyorum. Şarjla uğraşmamak için Pro değil bunu aldım, pili bitmiyor resmen. 4-5 kere ancak pil değiştirmişimdir. Haftalık ortalama 10-15 saat dongle ile 20-25 saat de BT ile bağlıyım. RGB kapalı kullanıyorum zaten sadece scrollda RGB var göz alıyor o da. Memnunum özetle.

Bunca zamandır kullanıyorum RGB olduğunu şimdi duydum.

Güncelleme:

Arkadaşlar öncelikle herkesin yorumu için teşekkürler konuyu açtıktan sonra biraz daha araştırıp Logitech G305S Lightspeed almıştım 900 küsüre kablosuz, şu ana kadar gayet memnunum daha önce de G300 kablolu kullanıyordum elime çok yabancı gelmedi o yüzden. Yaklaşık 7-8 ay oldu sanırım, günde 8-10 saat kullandığım da oldu 1-2 saat kullandığım da oldu. Hem oyun hem iş için kullanıyorum daha 2. pili değiştirmedim gayet iyi gidiyor sadece kullanmadığımda alt kısımdan off'a alıyorum düğmesini(çok bi etkisi var mı bilmiyorum ama alışkanlık oldu zaten kullanmıyosam kapatıyorum), almak isteyen vs olursa tavsiye ederim açıkcası

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı