Razer Basilisk X Hyperspeed - Glorious Model O Wireless yükseltmesi hakkını verir mi?

Bütçe
1000

Branko Tuskas

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, anlık olarak Razer Basilisk x Hyperspeed kullanıyorum. Glorious Model O Wireless’a geçmeyi planlıyorum. Şu an sıfırı 800 ikinci eli 600 civarında. Kendi mouseumu 200-250 civarına satıp almayı planlıyorum. Daha hafif ve kaliteli bir mouse a geçme sebebiyle bu değişikliği yapmayı düşünüyorum. Sizce buna değer mi? Palm tutuşla Büyük boy elim var bu yüzden Viper Ultimate bir seçenek değil. Logitech G Pro X Superlight da fazla pahalı olduğu için seçenek dışı maalesef. Glorious’u kullananlar var mı? Pil ömrünün kısa olduğu hakkında bazı duyumlar aldım. Her ne kadar RGB kapatıldığında 71 saat pil ömrü olduğu söylense de ben RGB açık kullanırım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar, anlık olarak Razer Basilisk x Hyperspeed kullanıyorum. Glorious Model O Wireless’a geçmeyi planlıyorum. Şu an sıfırı 800 ikinci eli 600 civarında. Kendi mouseumu 200-250 civarına satıp almayı planlıyorum. Daha hafif ve kaliteli bir mouse a geçme sebebiyle bu değişikliği yapmayı düşünüyorum. Sizce buna değer mi? Palm tutuşla Büyük boy elim var bu yüzden Viper Ultimate bir seçenek değil. Logitech G Pro X Lightspeed de fazla pahalı olduğu için seçenek dışı maalesef. Glorious’u kullananlar var mı? Pil ömrünün kısa olduğu hakkında bazı duyumlar aldım. Her ne kadar RGB kapatıldığında 71 saat pil ömrü olduğu söylense de ben RGB açık kullanırım diye düşünüyorum.
Avuç içi(palm) tutuş şekli için en uygun fare bana kalırsa Razer Deathadder serisi. Kablosuz istiyorsanız şöyle seçenekler var:
İkinci el | sahibinden.com
Sıfır | amazon.com.tr

G pro 600 civarı olması lazım 2. elde. Ben de arayış içerisinde olduğum için bakınıyorum ama sonunda viper ultimate'de karar kıldım.
G Pro X Superlight olan versiyonundan bahsediyorum hocam ilk versiyonu pek beğenmiyorum.
Bütçenize uygun, 74g ağırlığı ile hafif ve sensörü dünyanın en iyi sensörü. Kablosuz bağlantı kalitesi kendini kanıtlamış. Bence diğer seçeneklere göre çok daha mantıklı olur.
Viper ultimate palm tutuş için küçük kalıyor bana göre hocam benim de çok beğendiğim bir mouse ama maalesef.

Deathadder V2 Pro da seçeneklerimden biriydi fakat ikinci elde az bulunması, sıfırının bütçemin üzerinde olması ve 90 gram olmasından dolayı Glorious ilgimi çekti.
Hocam Basilisk gibi ağır ve geniş bir fareden sonra hafif ve küçük bir fareye geçmeniz sizi zorlayacaktır, alışmanız zaman alacktır. Aynı durumu Deathadder V2'den Viper Mini'ye geçmeye çalışarak denedim, ve Viper Mini'yi aldığım ikinci gün alışamadığım için iade ettim. Deathadder v2 pro'nun 88 gr ağırlığı ne ağır ne de hafif kategorisinde, tam ortada denebilir.

Hocam Basilisk gibi ağır ve geniş bir fareden sonra hafif ve küçük bir fareye geçmeniz sizi zorlayacaktır, alışmanız zaman alacktır. Aynı durumu Deathadder V2'den Viper Mini'ye geçmeye çalışarak denedim, ve Viper Mini'yi aldığım ikinci gün alışamadığım için iade ettim. Deathadder v2 pro'nun 88 gr ağırlığı ne ağır ne de hafif kategorisinde, tam ortada denebilir.
Deathadder V2 Pro'nun plastik kalitesinden memnun olmayan bazı kullanıcılar vardı. Siz memnun musunuz? Salladığınızda ses çıkarıyor mu ya da bastırdığınızda?

Deathadder V2 Pro'nun plastik kalitesinden memnun olmayan bazı kullanıcılar vardı. Siz memnun musunuz? Salladığınızda ses çıkarıyor mu ya da bastırdığınızda?
Deathadder V2 modelini kullanıyorum, yani kablolu olanı. kasa plastiği konusunda gıcırdama gibi bir sorun yaşamadım, ama bu sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmiyor. Bu tarz sorunlar fabrikasyon sorunlar ve karşılaşma ihtimaliniz var. Yapabileceğiniz tek şey eğer ürünü ikinci el alacaksanız satıcı ile yüzyüze buluşup test etmek.

Eklemek istediğim bir şey var. Bir gitarist olarak tırnaklarım uzun ve baş parmağım zaman içerisinde düğmelerin etrafındaki kauçuk yüzeyi aşındırmış. Bunu da göz önünde bulundurun.

Model O Wireless ve Viper Ultimate birbirine cok yakin sekil ve boyut olarak.

G Pro X Superlight olan versiyonundan bahsediyorum hocam ilk versiyonu pek beğenmiyorum.

Viper ultimate palm tutuş için küçük kalıyor bana göre hocam benim de çok beğendiğim bir mouse ama maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı