Razer Basilisk X HyperSpeed scroll tuşu bazen ters yöne kaydırıyor

262364

Megapat
Makaleler
17
PcKolik'ten 400 TL'ye aldığım Razer Basilisk X HyperSpeed marka bir fareye sahibim ve haziran 2022'den beridir kullanıyorum ve üründen çok memnunum ancak son zamanlarda scroll tuşunda aşağı kaydırırken arada bir yukarı atma sorunu çıktı. Muhtemelen tozdan, kirden vs. diye düşünüyorum (içine üflemeyi denedim). Ürünün içinde ithalatçı firma garantisine ait 24 aylık bir garantisi olduğu yazıyor, 24 ay henüz dolmadı sizce ürünün içini açıp temizlemeli miyim yoksa garantiye yollayıp 20-30 gün beklemeli miyim? Garanti sunan firmaya mail yolladım ancak muhtemelen pazartesi dönecekler, ürünü yolladığım zaman kullanıcı hatası deyip de geri yollama ihtimalleri var mı sizce?
Temizle diyecekseniz de bu videoda yapılan işlem ne kadar doğru? Cihazın içine WD-40 sıkmak mantıklı bir hareket mi? Bir de farenin en altındaki kaydırma pedini sökünce tekrardan eskisi gibi yapışacağını düşünmüyorum sizce doğru mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı