- Makaleler
- 5
Peki hocam farenin çok incelemesini görmedim. Burada veya başka bir yerde detaylı bir incelemesi var mıdır?İlk eline aldığında rahatsız edebilir ama hemen alışırsın.
Peki hocam farenin çok incelemesini görmedim. Burada veya başka bir yerde detaylı bir incelemesi var mıdır?İlk eline aldığında rahatsız edebilir ama hemen alışırsın.
Mevcut.Peki hocam farenin çok incelemesini görmedim. Burada veya başka bir yerde detaylı bir incelemesi var mıdır?
Basilisk V2'yi sormuştum hocam ama teşekkür ederim. Peki sizce hangisi daha iyi?Mevcut.
![]()
Razer Basilisk X Hyperspeed Review
The Basilisk X Hyperspeed is a decent enough mouse at a fair pricewww.tomsguide.com
Basilisk V2'yi sormuştum hocam ama teşekkür ederim. Peki sizce hangisi daha iyi?
Şahsen Hyperspeed X alırdım hocam.Basilisk V2'yi sormuştum hocam ama teşekkür ederim. Peki sizce hangisi daha iyi?
Bu arada hocalarım ikisinden birini alırsam inceleme yapmamı istiyor musunuz? @Samotne Ciasteczka @hadwigerŞahsen Hyperspeed X alırdım hocam.
Yaparsan çok güzel olur.İkisi de güzel görünüyor. Kararsız kaldım şu an.
Bu arada hocalarım ikisinden birini alırsam inceleme yapmamı istiyor musunuz? @Samotne Ciasteczka @hadwiger
Umarım bir önceki inceleme faciasından sonra iyi bir şekilde yapabilirim. (Bkz: MSI Vigor GK50 Low Profile Klavye İncelemesi )Yaparsan çok güzel olur.
Sen yaparsın.Umarım bir önceki inceleme faciasından sonra iyi bir şekilde yapabilirim. (Bkz: MSI Vigor GK50 Low Profile Klavye İncelemesi )
Bakalım. Hiç inanmıyorum kendime ama.Sen yaparsın.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.