Razer Battle bundle 1458 TL'ye alınır mı?

XanderE

Hectopat
Daha fazla  
Trendyol üzerinden 'Vip Trend' isimli satıcı Razer Battle Bundle ekipman setini 1458 liraya satıyor. Satın alan var mı? Açıkçası biraz kuşkularım var. Teker teker satın almaya kalkınca 2000 TL'nin üzerinde bir fiyata tekabül ediyor. Satın alan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?

Son düzenleme:
Trendyol üzerinden 'VIP trend' isimli satıcı Razer Battle bundle ekipman setini 1458 liraya satıyor. Satın alan var mı? Açıkçası biraz kuşkularım var. Teker teker satın almaya kalkınca 2000 TL'nin üzerinde bir fiyata tekabül ediyor. Satın alan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?
Set olarak almak istiyorsanız alınabilir.

Birkaç yerde resmi distribütör olmadığı, Arena garantisinin olmadığı yazıyor. İthalatçı garantisi ile geliyormuş. Pek emin değilim. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse memnun olurum.

Ben aldım ve uzun süredir Trendyol üzerinden kargolama sürecinden en memnun kaldığım siparişim oldu. Ürünler orijinal ve 2 gün içerisinde kargolanmış oluyor. Mouse ve mouse pad oldukça güzel, kulaklık şahsi olarak düşüncem zaten 1200TL'lik piyasa değerinden çok 600TL ve altı bütçeyi hak eden bir performansa sahip. FPS oyunlarında yine benim fikrim çok daha ucuz 7.1 oyuncu kulaklıklarının gerisinde bir ses kasma deneyimi sunuyor. Zaten setin normal fiyatını baz olarak aldığınızda da kulaklık gerçekten hak ettiği fiyat aralığında gelmiş oluyor. Bu fiyata net alınır.

Ben aldım ve uzun süredir Trendyol üzerinden kargolama sürecinden en memnun kaldığım siparişim oldu. Ürünler orijinal ve 2 gün içerisinde kargolanmış oluyor. Mouse ve mouse pad oldukça güzel, kulaklık şahsi olarak düşüncem zaten 1200TL'lik piyasa değerinden çok 600TL ve altı bütçeyi hak eden bir performansa sahip. FPS oyunlarında yine benim fikrim çok daha ucuz 7.1 oyuncu kulaklıklarının gerisinde bir ses kasma deneyimi sunuyor. Zaten setin normal fiyatını baz olarak aldığınızda da kulaklık gerçekten hak ettiği fiyat aralığında gelmiş oluyor. Bu fiyata net alınır.
Hayırlı olsun. Forumda yazılanları okudum, sipariş verdim. Sonrasında birkaç nokta aklıma takıldı. Kendim sormak istedim. Yanıtınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı