Jack Rose
Decapat
Hocam hangi siteden aldın ve memnun musun?
Ben Trendyol'dan VIP trend satıcısından aldım indirime denk gelmiştim 1458 TL'den aldım. Vallahi fiyatına göre gayet iyi 1500 TL'yi hakeder mi hakeder öyle söyleyeyim.
Hocam hangi siteden aldın ve memnun musun?
Ben Trendyol'dan VIP trend satıcısından aldım indirime denk gelmiştim 1458 TL'den aldım. Vallahi fiyatına göre gayet iyi 1500 TL'yi hakeder mi hakeder öyle söyleyeyim.
hangi indirimle alıyorsunuz bende alayım hâlâ varsaBende aldım şimdi bu seti kulaklık alacaktım bu paket çok daha mantıklı geldi kulaklık zaten en ucuz şu an 1250 TL bende indirimle 1485 TL'ye geldi.
Hangi indirimle alıyorsunuz bende alayım hâlâ varsa.
Ben 1458tlye düştüğünde almıştım.hangi indirimle alıyorsunuz bende alayım hâlâ varsa
Ben 1458TL'ye düştüğünde almıştım.
Ben sorun yasamadim. seri numarasıda doğru sıkıntı gözükmüyor.Nereden almıştınız hocam VIP trend satıcısından Trendyol üzerinden verdim siparişi orijinal mi güvenilir mi yani.
Ben sorun yasamadim. Seri numarasıda doğru sıkıntı gözükmüyor.
Aynen öyle girecek kod kulaklık pedinin altında çıkartmak gerekiyor haberiniz olsun.Tamamdır hocam sizde aynı satıcıdan aldıysanız problem olmaz o zaman gelince ürün kaydı yapacağım Razer uygulamasından hem 7.1 kodu gelecek hem de doğrulamış olurum. 1200 kulaklığa veresiye kadar üstüne 285 TL hiçbir şey fare ve altlığı büyük güzellik.
Aynen öyle girecek kod kulaklık pedinin altında çıkartmak gerekiyor haberiniz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.