Razer Black Shark 2 vs HyperX Cloud 2

Monster00s

Hectopat
Daha fazla  
Laptop kullanıyorum ve anakartım Monster Abra A5 v16.4 olarak geçiyor ses sistemi olarak Sound Blaster5 var diyor. İyi mi kötü mü bilmiyorum
Bu durumdan ötürü ses kartı olan bir kulaklık mı alsam yoksa direkt jak girişli bir kulaklık mı alsam bilmiyorum.
Yayın için ve oyunda ses kasmak için kullanacağım.
Razer Black Shark 2 vs HyperX Cloud 2.
Daha iyi alternatifler varsa benimle paylaşır mısınız?
Hatta aklımdaki bir diğer fikir ise 300-400TL bandına kaliteli sesi olan bir kulaklık alıp yanına da mikrofon olarak Snopy SN-03P almak mantıklı olur mu?
Yoksa direkt kaliteden ödün vermeyip sağlam bir kulaklık mı almalıyım?
Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük bütçelerdeki kulaklıklar konfor anlamında ve ses anlamında iyi olmayabilir. V2 modeli mikrofonu gayet iyi sayılır zaten mikrofon ekolayzır ayarı da mevcut incelemelere bakabilirsiniz mikrofon testi için. Diğer sorunuzu diğer konuya yazmıştım.

Laptop kullanıyorum ve anakartım Monster Abra A5 v16.4 olarak geçiyor ses sistemi olarak Sound Blaster5 var diyor. İyi mi kötü mü bilmiyorum
Bu durumdan ötürü ses kartı olan bir kulaklık mı alsam yoksa direkt jak girişli bir kulaklık mı alsam bilmiyorum.
Yayın için ve oyunda ses kasmak için kullanacağım.
Razer Black Shark 2 vs HyperX Cloud 2.
Daha iyi alternatifler varsa benimle paylaşır mısınız?
Hatta aklımdaki bir diğer fikir ise 300-400TL bandına kaliteli sesi olan bir kulaklık alıp yanına da mikrofon olarak Snopy SN-03P almak mantıklı olur mu?
Yoksa direkt kaliteden ödün vermeyip sağlam bir kulaklık mı almalıyım?
Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Eğer kaliteli kulaklık ve mikrofon istiyorsanız acımadan V2 alın. Eğer diyorsanız ki mikrofon bana çok önemli Eksa E900 Pro ve yanına Fifine K669B alabilirsin. İkisi 780 TL civarına geliyor AliExpress'den kuponsuz alırsanız.

Eğer kaliteli kulaklık ve mikrofon istiyorsanız acımadan V2 alın. Eğer diyorsanız ki mikrofon bana çok önemli Eksa E900 Pro ve yanına Fifine K669B alabilirsin. İkisi 780 TL civarına geliyor AliExpress'den kuponsuz alırsanız.
teşekkürler fakat yurt dışından bir şey almak istemiyorum

Teşekkürler fakat yurt dışından bir şey almak istemiyorum

Hocam bu tarz ön yargıları aşmanıza yardım etmek için buradayım. Servis olarak gayet iyiler ve satıcılar artık çok ilgili. Bir sorun olduğunda evinden ücretsiz kargoyla alıyorlar artık. Yeniden değerlendirmenizi tavsiye ederim. Kendim4 yıllık Void Pro'dan Mpow Air Pro modeline geçiyorum ve dün siparişini verdim. Gelince incelemesini yapacağım.

Son düzenleme:
Hocam bu tarz ön yargıları aşmanıza yardım etmek için buradayım. Servis olarak gayet iyiler ve satıcılar artık çok ilgili. Bir sorun olduğunda evinden ücretsiz kargoyla alıyorlar artık. Yeniden değerlendirmenizi tavsiye ederim. Kendim Void Pro yerine Mpow Air Pro modeline geçiyorum ve dün siparişini verdim. Gelince incelemesini yapacağım.

Kaç günde geliyor? Ve taksitle alınıyor mu? Ve gümrük vergisi olayı nasıl oluyor? İade süreci nasıl?

Kaç günde geliyor? Ve taksitle alınıyor mu? Ve gümrük vergisi olayı nasıl oluyor? İade süreci nasıl?
10-14 gün arasında elinize ulaşıyor hocam. Nadiren 18-21 oluyor bu süre. Taksit işini bilmiyorum hiç denemedim. Gümrük vergisi çok bir şey değil hesap formülüyle yapılandan çok az çıkıyor. Gümrükte çalışan amcalarımız şu 4-5 aydır fazlasıyla insaflı. Kargo kapınıza geldiğinde nakit veya posla ödeyebiliyorsunuz vergiyi. E900 proya 24 fifine mikrofona 29 vergi çıkıyordu en son. İade sürecinde ise aliexpress üzerinde başvuru yapıyorsunuz. Size bir kod ve kargo firması söyleniyor. O kargoyu evinize çağırıyorsunuz. Bedavaya evinizden alıp alıcıya ulaştırıyor. Kargo alıcıya vardığını onayladıktan 24 saat sonra paranız kartınıza iade oluyor.

10-14 gün arasında elinize ulaşıyor hocam. Nadiren 18-21 oluyor bu süre. Taksit işini bilmiyorum hiç denemedim. Gümrük vergisi çok bir şey değil hesap formülüyle yapılandan çok az çıkıyor. Gümrükte çalışan amcalarımız şu 4-5 aydır fazlasıyla insaflı. Kargo kapınıza geldiğinde nakit veya posla ödeyebiliyorsunuz vergiyi. E900 Pro'ya 24 fifine mikrofona 29 vergi çıkıyordu en son. İade sürecinde ise AliExpress üzerinde başvuru yapıyorsunuz. Size bir kod ve kargo firması söyleniyor. O kargoyu evinize çağırıyorsunuz. Bedavaya evinizden alıp alıcıya ulaştırıyor. Kargo alıcıya vardığını onayladıktan 24 saat sonra paranız kartınıza iade oluyor.

Vallahi ne yapsam bilmiyorum beklemeyi pek seven biri değilim ve Türkiye'den almayınca bir tırsıyorum

Vallahi ne yapsam bilmiyorum beklemeyi pek seven biri değilim ve Türkiye'den almayınca bir tırsıyorum
Yani hocam tercih size kalmış. Blackshark V2 Ses olarak E900den iyidir. Ancak e900ün mikrofonu da V2 den iyidir. Üstelik fifine k669B de gayet yeterli bir mikrofon. İnternetten testleri izleyebilirsiniz. Eğer içiniz rahat etmiyorsa ve ses önem veriyorsanız V2 alıp geçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı