Eski model, 2022 üretimi falan.Düz V2 diye bir model göremedim ve v2X harici Razer kulaklıklar hakkında bilgim yok.
Eski model, 2022 üretimi falan.Düz V2 diye bir model göremedim ve v2X harici Razer kulaklıklar hakkında bilgim yok.
Dediğim gibi v2x dışında pek bilgim yok.Eski model, 2022 üretimi falan.
1900 TL'ye alınır mı?![]()
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Kronik sıkıntılı ama sizde çıkmamış olabilir.V2X kaliteli bir modeldir 3 yıldır kullanıyorum neredeyse hiçbir sorunu yok mikrofon kalitesi vs her şey efsane hor kullanmaya rağmen yıpranmadı.
Alınmaz kronik sorunlu.
Çoğu kişi 6-7 ay civarı sonra tek taraftan ses kestiğini söylüyor.Kronik sorunu nedir hocam? Yaklaşık 1 yıldır kullandığım bir kulaklık ve aldığım dönemde oldukça övüldüğünü hatırlıyorum yine 2 bin civari fiyata almıştım ama merak ettim kronik sorunu nedir?
Kronik sorunu nedir hocam? Yaklaşık 1 yıldır kullandığım bir kulaklık ve aldığım dönemde oldukça övüldüğünü hatırlıyorum yine 2 bin civari fiyata almıştım ama merak ettim kronik sorunu nedir?
Çoğu kişi 6-7 ay civarı sonra tek taraftan ses kestiğini söylüyor.
Bende şuanlık bir sorun yok ama bana düzgün olanı denk gelmiştir belki.BlackShark serilerinde kronik menteşe sorunu var diyorlar.
Kronik sıkıntılı ama sizde çıkmamış olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.