Normal V2'de var üçünün arasında en iyisi.Benim bildiğim V2x ile V2 pro var pro olan kablosuz.
Normal V2'de var üçünün arasında en iyisi.Benim bildiğim V2x ile V2 pro var pro olan kablosuz.
Evet V2 de varmış bilmiyordum kusura bakmayın.Normal V2'de var üçünün arasında en iyisi.
O sorunlar düzeltildi. Razer kulaklık driveri yüklenmiyordu Razer Synapse V3'ün son sürümüyle düzeltildi, Razer Synapse Beta var (V4) onda bu problem var hala.Razer'ın yazılımı olan Razer Synapse ile ilgili çok büyük sorunlar vardı, 7.1 diye aldığım kulaklık 10 TL'lik kulaklığa döndü, EQ da yaptığım hiçbir ayar kulaklığa etki etmiyordu. Şuanki durumu ne bilmiyorum. HyperX Cloud II tavsiye ederim.
Razer BlackShark V2 alın. Special Edition ile arasında bir fark yok.
Bende kullanıyorum, Synapse'de güzel ancak yeteri kadar imkan vermediği için özel EQ uygulamasından yapıyorum ayarları.
Ayarları yapılırsa tam bir canavar oluyor, ses kasmakta problem yaşayabilirsiniz biraz onun dışında problemi yok.
V2X'te alabilirsiniz ama anakartınız iyiyse alın çünkü onda ses kartı yok.
O sorunlar düzeltildi. Razer kulaklık driveri yüklenmiyordu Razer Synapse v3'ün son sürümüyle düzeltildi, Razer Synapse beta var (v4) onda bu problem var hala.
Hocam USB'li istiyorum düz V2 mi alayım. Yoksa HyperX Cloud 2 mi?
V2 kaça geliyor onu söyle. Ona göre karar verelim.
4 bin TL falan hocam. Bir de anakartım H510M-K yani jak olanı alsam olabilir mi ses kartım iyi gibi.
Hayatta alınmaz 4 bin TL'ye. G535 bak.
HyperX Cloud II alacaktım bunu önerdiler. Ama jak olanı 1800 TL felan.Hayatta alınmaz 4 bin TL'ye. G535 bak.
Kablolu olsa iyi olur.
HyperX Cloud II alacaktım bunu önerdiler. Ama jak olanı 1800 TL falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.