Razer BlackShark V2 alınır mı?

İkisi de fiyatına değmez, üstelik V2 stok hali ile bile Cloud 2'den iyi.
V2 kullanıcısı olarak söylüyorum, stok hali gerçekten kötü bence. Yada kulağım iyi sese alışmış bana öyle geliyor ancak Rampage kulaklıklığımdan çok da farkı yok stok halinin bence (anakartım iyi onun da etkisi olabilir Rampage'de ses direkt anakarttan çekiliyor ses kartı olmadığı için bazı modellerde).
Yani pek ayar yapmam steelseries'de yapıyorum ama HyperX Cloud II eski diyolar birde.
Evet biraz eski, arkadaşın dediği gibi HS80 veya G535 da alabilirsiniz. G535 hakkında çok bilgim yok ama HS80'e iyi diyorlardı.

V2 kullanıcısı olarak söylüyorum, stok hali gerçekten kötü bence. Yada kulağım iyi sese alışmış bana öyle geliyor ancak Rampage kulaklıklığımdan çok da farkı yok stok halinin bence (anakartım iyi onun da etkisi olabilir Rampage'de ses direkt anakarttan çekiliyor ses kartı olmadığı için bazı modellerde).

Evet biraz eski, arkadaşın dediği gibi HS80 veya G535 da alabilirsiniz. G535 hakkında çok bilgim yok ama HS80'e iyi diyorlardı.
O zaman hocam alcağım zaman G535 veya HS80 arasında bişey alıcam hangisi daha ucuzsa

V2 kullanıcısı olarak söylüyorum, stok hali gerçekten kötü bence. Ya da kulağım iyi sese alışmış bana öyle geliyor ancak Rampage kulaklıklığımdan çok da farkı yok stok halinin bence (anakartım iyi onun da etkisi olabilir Rampage'de ses direkt anakarttan çekiliyor ses kartı olmadığı için bazı modellerde).

Bende V2 kullanıyorum 1 yıldır. Rampage kulaklıktan geçtiyseniz farkı epey anlamanız lazım anlamadıysanız sizin kulaklarda problem vardır kesinlikle. Bende Gamepower'ın bir kulaklığından geçtim. HyperX Cloud 2/Cloud II vs Razer BlackShark V2 Side-by-Side Headphones Comparison stok hali ile Cloud 2'den daha iyi dememin kaynağı.

Bende V2 kullanıyorum 1 yıldır. Rampage kulaklıktan geçtiyseniz farkı epey anlamanız lazım anlamadıysanız sizin kulaklarda problem vardır kesinlikle. Bende Gamepower'ın bir kulaklığından geçmeniz lazım. HyperX Cloud 2/Cloud II vs Razer BlackShark V2 Side-by-Side Headphones Comparison stok hali ile Cloud 2'den daha iyi dememin kaynağı.
Rampage kulaklıktan geçtim. Rampage de EQ ayarı (EQ Apo'dan) yapmıştım ve cidden yalıtım gibi şeyler dışında çok büyük bir fark yok stok V2'den.
Gerekli ayarlar yapılırsa ben kulaklığı çöpten almadığınız sürece bir yere kadar taşıyabileceğiniz düşüncesindeyim.

Dediğim gibi anakart iyi olduğu için de farkı çok görmemiş olabilirim. Ses kartı yok anakarttan çekiyor sesi.

Rampage kulaklıktan geçtim. Rampage de EQ ayarı (EQ apo'dan) yapmıştım ve cidden yalıtım gibi şeyler dışında çok büyük bir fark yok stok v2'den.
Gerekli ayarlar yapılırsa ben kulaklığı çöpten almadığınız sürece bir yere kadar taşıyabileceğiniz düşüncesindeyim.

Dediğim gibi anakart iyi olduğu için de farkı çok görmemiş olabilirim. Ses kartı yok anakarttan çekiyor sesi.

Hocam biraz araştırdım da zaten HyperX Cloud 2 sanal 7.1 ki şu an bende sanal 7.1 kullanıyorum yani değişsem para çöpe gitmiş olur, o yüzden alacağım zaman G535 ya da HS80 alacağım. G535 kablosuz ve USB ile bağlanıyor 7.1 değil mi?

Hocam biraz araştırdım da zaten HyperX Cloud 2 sanal 7.1 ki şu an bende sanal 7.1 kullanıyorum yani değişsem para çöpe gitmiş olur, o yüzden alacağım zaman G535 ya da HS80 alacağım. G535 kablosuz ve USB ile bağlanıyor 7.1 değil mi?
Blackshark V2 de sanal 7.1
HS80'de öyle sanal 7.1
G535'de öyle.
Baktığım siteler doğruysa tabii (ki bence doğrudur, çünkü Blackshark'da da sanal 7.1 var).

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı