Razer BlackShark V2 alınır mı?

467838

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye, Konya
Tek jak girişli veya USB girişli olan bir kulaklık arıyorum. Aynı zamanda mikrofonu iyi olmalı. Bütçe 2000 TL. Bu kulaklık çok gözüme çarptı ve mikrofonu hoşuma gitti izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla. Önerilir mi? Kronik sorunu var mı?
Düzeltme: V2X. V2 değil. Yanlış yazmışım.

Son düzenleme:
Tek jak girişli veya USB girişli olan bir kulaklık arıyorum. Aynı zamanda mikrofonu iyi olmalı. Bütçe 2000 TL. Bu kulaklık çok gözüme çarptı ve mikrofonu hoşuma gitti izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla. Önerilir mi? Kronik sorunu var mı?

V2 mi v2X mi hocxam hangisinden bahsediyorsunuz acaba eğer ki bu fiyata V2 bulduysanız drek alın ve ayrıca V2 ve v2X serisinde kronik olarak menteşe sorunu var kulaklığı nazik kullanmanız gerekir üst moddeleri olan V2 Pro 2023'te bu sorun yok.

V2X hocam. Eksik yazmışım.

O fiyat bandında rakibi yok ve mikrofona da önem veriyorsanız alınabilir fakat uzun süreli kullanımlar için ben pek uygun görmüyorum kulaklık gibi uzun süre kullanacağınız şeylere biraz fazla para bayılıp en iyisini almak her zaman sizin için daha iyi olur tabii ama yine de siz bilirsiniz.

V2X alınmaz kronik sorunlu.

Hocam gerçekten kulaklık almayı hiç sevmiyorum çünkü araştırmak gereken çok şey var. HyperX Cloud 3 veya Fifine H6 için ne diyorsunuz peki? Fifine H6 ile ilgili bir inceleme izledim ama mikrofondan değişik bir ses geliyordu. O tedirgin etti. HyperX için de bütçeyi çok zorlamam gerekecek.
O fiyat bandında rakibi yok ve mikrofona da önem veriyorsanız alınabilir fakat uzun süreli kullanımlar için ben pek uygun görmüyorum kulaklık gibi uzun süre kullanacağınız şeylere biraz fazla para bayılıp en iyisini almak her zaman sizin için daha iyi olur tabii ama yine de siz bilirsiniz.

Hocam gerçekten kulaklık almayı hiç sevmiyorum çünkü araştırmak gereken çok şey var. HyperX Cloud 3 veya Fifine H6 için ne diyorsunuz peki? Fifine H6 ile ilgili bir inceleme izledim ama mikrofondan değişik bir ses geliyordu. O tedirgin etti. HyperX için de bütçeyi çok zorlamam gerekecek.
Tam olarak bütçe nedir?

Hocam mikrofon iyi olsun diyorsanız HyperX'i i drek eleyin. Telsiz ile iletişim kurmak istiyorsanız tercih edilebilir HyperX. Fifine hakkında pek bir fikrim yok fakat ona da iyi deniyordu ne kadar doğrudur emin değilim. V2X alabilirsiniz ama gidip de 1 2 yıl falan kullanamazsınız bunu göz önünde bulundurun.

Hocam normalde 2000-2500 TL arası belirlemiştim ama kulaklık işi risk almaya gelmeyeceği için 3500'lere kadar çıkmayı deneyebilirim.
H6 güzel ürün ses kalitesi açısından üstün ve mikrofon olarak zaten marka mikrofon üstüne kurulu kötü olacağını sanmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı