Elektronik Razer BlackShark V2 ESL Edition "Sepette" 2500TL!

Nesi daha iyi? Anlatın bekliyorum. Kanıtlı bir şekilde.
Büyük ihtimal kendisinde HS80 var. Arkadaş kendisinin sahip olduğu her şeyi en iyi zannediyor. O yüzden bir kanıt sunamaz. İlk önce boş yapar ve sonra da susup emoji atmaya başlar. Her konuda aynı şeyi yapıyor.

Arkadaşı dinleyip " İnşaatçı kulaklığı " almak yerine daha kötü ses kalitesine sahip olan HS80'i almak size kalmış.

@Furkan Borak bak bu da var ışıklı mışıklı: Rampage Rogue Siyah Usb 7.1 Rgb Ledli Gaming Esnek Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
 
Nesi daha iyi? Sadece oyun ve mikrofonu daha iyi. Diğer yönlerde V2 daha iyi.
Hs 80 çok daha iyi bir kulaklık. İster hs 80 USB vs BS V2 olsun ister HS 80 MAX vs BS V2 PRO 2023 her türlü Corsair daha önde ses oyun açısından. Razer'in bassları güçlü başka şaşırtıcı bişeyi yok. İki modelide aldım ve Corsairin daha önde olduğunu farkettim çok daha iyi ses kasıyorum. Razer'ı ucuza sattım.
 
HS 80 çok daha iyi bir kulaklık. İster HS 80 USB vs bs V2 olsun ister HS 80 Max vs bs V2 Pro 2023 her türlü Corsair daha önde ses oyun açısından. Razer'in bassları güçlü başka şaşırtıcı bir şeyi yok. İki modelide aldım ve Corsair'in daha önde olduğunu fark ettim çok daha iyi ses kasıyorum. Razer'ı ucuza sattım.

HS80'in ses kasmada daha iyi olduğu doğru fakat ses kalitesi daha iyi v2'nin. Rtings sitesinde HS80 Wireless modelini baz alırsak V2 daha iyi görünüyor.
 
HS80'in ses kasmada daha iyi olduğu doğru fakat ses kalitesi daha iyi v2'nin. Rtings sitesinde HS80 Wireless modelini baz alırsak V2 daha iyi görünüyor.
Rtings out of box yani kutudan çıkan stok sesi baz alıyor , sadece hs 80 değil tüm corsair kulaklıkları EQ yapmadan sesleri rezalet , BS V2'nin ise güzel, eğer hs 80'i alıcaksan EQ'da yapacaksın, ozaman isye o kulaklığın tam potansiyelini görürsün, hs 80'in arkası kapalı kulaklık olmasına rağmen ses sahnesi tatmin edici Blackshark V2 nin ve G pro x'in ise değil, he tabi ses kasarsin CS'de falan ama BF5 rainbow gibi oyunlarda HS80'in avantajlarını gorursun bu ikisini kullandım evet haklısınız BS V2 de daha çok keyif aldım müzik dinlerken ama "oyuncu" denilen bir kulaklıkta ilk krater ses kasma ve mik kalitesi olduğundan ben hs 80 derim. Ses kalitesi ozneldir benim beğendimi sen beğenemeyebilirsin yada tam terside olabilir.
 
Rtings out of box yani kutudan çıkan stok sesi baz alıyor, sadece HS 80 değil tüm Corsair kulaklıkları EQ yapmadan sesleri rezalet, bs v2'nin ise güzel, eğer HS 80'i alacaksan EQ'da yapacaksın, o zaman isye o kulaklığın tam potansiyelini görürsün, HS 80'in arkası kapalı kulaklık olmasına rağmen ses sahnesi tatmin edici BlackShark v2'nin ve G PRO X'in ise değil, he tabii ses kasarsin CS'de falan ama BF5 Rainbow gibi oyunlarda HS80'in avantajlarını gorursun bu ikisini kullandım evet haklısınız bs V2 de daha çok keyif aldım müzik dinlerken ama "oyuncu" denilen bir kulaklıkta ilk krater ses kasma ve mik kalitesi olduğundan ben HS 80 derim. Ses kalitesi ozneldir benim beğendimi sen beğenemeyebilirsin ya da tam terside olabilir.

Bs v2'yi EQ yaparak denediniz mi? Ses kasma ile çok işi olmayanlar V2 alsın. V2 de çok kötü değil sadece HS80 daha iyi.
 

Geri
Yukarı