Razer BlackShark V2 HyperSpeed alınır mı?

Bütçe
3.500 - 4.500

cansf0121

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 yıldan uzun süredir kullandığım SteelSeries Nova 1P dün akşam kırıldı ve artık kablosuz kulaklığa geçmeye karar verdim. Kırılmadan önce değiştirmeyi düşündüğüm için biraz araştırma yapmıştım, dün de kırılınca artık sipariş vereyim dedim. BlackShark V2 HyperSpeed'i gördüm internette. V2 ve V2 Pro modellerinin menteşe kırılma sorunları olduğunu söyleyenler var. Bu HyperSpeed için de geçerli mi? HyperSpeed'i önerir misiniz? En geç bugün sipariş vermem gerek çünkü kulaklık kullanılmaz hâlde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hyperspeed kullanıyorum hocam 2 ay civarı olmuştur. Kırılma olmadı, sorun varsa cevaplayabilirim.

HyperSpeed kullanıyorum hocam 2 ay civarı olmuştur. Kırılma olmadı, sorun varsa cevaplayabilirim.

Memnun musunuz hocam kulaklıktan yani çok profesyonel olmasa da FPS oyunları oynuyorum ve ses kasma biraz önemli benim için artı olarak bilgisayarda oturduğum her an müzik dinliyorum ses kalitesi iyi mi?

Memnun musunuz hocam kulaklıktan yani çok profesyonel olmasa da FPS oyunları oynuyorum ve ses kasma biraz önemli benim için artı olarak bilgisayarda oturduğum her an müzik dinliyorum ses kalitesi iyi mi?

Cloud 2 ve 3'ten iyi bir kulaklık. Seviye atladım diyebilirim. FPS konusunda Cloud serisinden iyi olduğunu bilmeni isterim. Yer yön belitleme Ayak sesini duyma olarak da yön belirleme olarak da kulaklık gayet net bilgi verebiliyor. Müzik olarak da sesi gayet zevkli ama müzik kulaklığı performansı beklememek lazım. Synapse sorunlu bir tek, EQ profilleri kulaklığa çok işlemiyor kapatıp açman falan lazım. Bunun çözümü yok, her yolu denedim kafasına göre çalışıyor. Ara sıra dongle ses alıyor kulaklığa veriyor ama mikrofon sesini iletmiyor bunu çözmek için de dongle sök tak yapman lazım ama ayda 1 falan oluyordur bu. Bu iki sorun dışında harika bir kulaklık. Çok konforlu.

Teşekkürler hocam bir şey daha soracağım Adana'da yaşıyorum kulak pedleri deri galiba çok ısıtıyor mu terleme vesaire.

yani bunun için amazonda bir kaçtane kulaklık pedi gördüm de ayrı olarak masrafa girmek istemiyorum

Dışı deri içi kumaş pedlere sahip, terleme yaşamadım.

Dışı deri içi kumaş pedlere sahip, terleme yaşamadım.

Anladım teşekkürler yardımınız için sipariş vereceğim birazdan tahmini perşembe ya da cuma elime ulaşır.

@fercklenn hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız ettim ürünü nereden satın aldınız bir de aklıma takıldı kutunun içinden 8K Hz'lik dongle çıkıyor değil mi ekstra dongle almama gerek yok.

Son düzenleme:
Hz ayarı vesairesi yok. HyperSpeed dongle çıkıyor, Amazon'dan aldım. 8K dongle hyperpolling diye geçiyor.

Kulaklığın hz ayarı gibi bir özelliği yok. Sabit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı