T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 6 30 Temmuz 2025 #1 Normal kasada Mic girişine takınca çalışıyor fakat kulaklığa takınca çalışmıyor.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.491 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #2 TheDarkS16 dedi: Normal kasada Mic girişine takınca çalışıyor fakat kulaklığa takınca çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Garip. Artı 0 Eksi
TheDarkS16 dedi: Normal kasada Mic girişine takınca çalışıyor fakat kulaklığa takınca çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Garip.
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 30 Temmuz 2025 #3 TheDarkS16 dedi: Normal kasada Mic girişine takınca çalışıyor fakat kulaklığa takınca çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta Mic açma kapatma düğmesi var sol kullaklıkta kontrol et. Artı 0 Eksi
TheDarkS16 dedi: Normal kasada Mic girişine takınca çalışıyor fakat kulaklığa takınca çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta Mic açma kapatma düğmesi var sol kullaklıkta kontrol et.
KS KS T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 6 30 Temmuz 2025 #4 Ettim ama olay tam olarak öyle değil aslında. bir garip sauron dedi: Kulaklıkta Mic açma kapatma düğmesi var sol kullaklıkta kontrol et. Genişletmek için tıkla... Mic girişine takınca evet Mic olarak görüyor fakat kulaklığa takınca mikrofon takıldı diye görmüyor. Artı 0 Eksi
Ettim ama olay tam olarak öyle değil aslında. bir garip sauron dedi: Kulaklıkta Mic açma kapatma düğmesi var sol kullaklıkta kontrol et. Genişletmek için tıkla... Mic girişine takınca evet Mic olarak görüyor fakat kulaklığa takınca mikrofon takıldı diye görmüyor.
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.473 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #5 TheDarkS16 dedi: Normal kasada Mic girişine takınca çalışıyor fakat kulaklığa takınca çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... V2 mi V2x mi Artı 0 Eksi
TheDarkS16 dedi: Normal kasada Mic girişine takınca çalışıyor fakat kulaklığa takınca çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... V2 mi V2x mi
KS KS T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 6 30 Temmuz 2025 #6 To The Skies dedi: V2 mi v2X mi? Genişletmek için tıkla... V2. hocam. Artı 0 Eksi
To The Skies Centipat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 1.473 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #7 TheDarkS16 dedi: V2. hocam. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim v2 de ses kartı çıkıyor splitter falan değil gidipte tek jacklık girişi mik girişine veya kulaklık girişine takarsan biri çalışmaz. Artı 0 Eksi
TheDarkS16 dedi: V2. hocam. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim v2 de ses kartı çıkıyor splitter falan değil gidipte tek jacklık girişi mik girişine veya kulaklık girişine takarsan biri çalışmaz.
KS KS T TheDarkS16 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 3.330 Çözümler 6 30 Temmuz 2025 #8 To The Skies dedi: Benim bildiğim V2 de ses kartı çıkıyor splitter falan değil gidip de tek jacklık girişi mik girişine veya kulaklık girişine takarsan biri çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam olay da o normal Mic girşine takınca mikrofon olrak görüyor PC diyor ki ne girişi taktın ama kulaklığa takınca demediği iöin çalışmıyor. @MakeMyDay Son düzenleme: 30 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
To The Skies dedi: Benim bildiğim V2 de ses kartı çıkıyor splitter falan değil gidip de tek jacklık girişi mik girişine veya kulaklık girişine takarsan biri çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam olay da o normal Mic girşine takınca mikrofon olrak görüyor PC diyor ki ne girişi taktın ama kulaklığa takınca demediği iöin çalışmıyor. @MakeMyDay