Razer BlackShark V2 mikrofon ayarları nasıl olmalı?

Hocam bende Razer BlackShark v2 Pro var. Oradaki ayarlar yeterli gelmediği için bahsettiğim Nvidia Broadcast ile sorunumu çözdüm. Bu sayede her ortamda iş görüşmelerine vs girebiliyordum.
Bende geçen hafta Blackshark v2 Pro aldım ve konuyu hortlatıyorum onun için de özür dilerim ama mikrofonu konusunda o kadar sıkıntılıyım ki neredeyse iade etme noktasına geldim. 800 TL'lik rampage kulaklığın mikrofonu bundan çok daha iyiydi. Siz nasıl yaptınız nasıl ayarladınız da memnun kaldınız mikrofondan? Hatta açık söyliyim bana direkt kulaklık ayarları olduğu gibi lazım delirtti artık mikrofonu düzeltememek ve doğru ayar bulamamak. Mikrofon o kadar kötü ki dcde sesimi duyan her arkadaşım iade et bu kadar para verdin parana yazık dedi ama oyunlarda ses kasmada mükemmel.

Zaman sonra bu sorunu ben de yaşadım sizi çok iyi anlıyorum. Arkadaşımın markasız kulaklığı var ve mikrofonu üst düzey. Ben o kadar para vermişim kepaze gibi. Bir de Discord'da Razer'ın sertifikalı olduğu ibaresi çıkıyor iyice delleniyorum Aşağıdaki iki videoyu izleyerek kendime göre en iyi ayarı buldum. Aktif olarak discord'da bir arkadaşınla seste olursan daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim dün bi arkadaşla redditten birinin mikrofon eq ayarlarını bulup yaptık ondan sonra baya övdüler iade etmene gerek yok böyle devam ederse diğer her şeyinden çok memnundun zaten deyip. Gerçekten de batarya ömrü olsun, ses kasması olsun her şeyi harika ama mikrofonu bi boş vaktimde attığın 2. videodaki arkadaşın ayarlarıyla tekrar bi deneyeceğim benim bulduğum ayar ve bu ayarlarla karşılaştırıp hangisinde daha iyiyse öyle kullanmaya devam edeceğim.

Umarım düzelir hocam. Ben de genel özelliklerinden çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…