Razer BlackShark V2 nereden alınmalı?

Esperoja

Kilopat
Katılım
23 Ocak 2020
Mesajlar
6.614
Makaleler
34
Çözümler
29
Yer
İstanbul
Razer BlackShark V2 alacağım, hangi siteden almalıyım? Güvenilir ve müşteri memnuniyetine sizce önem veren hangisidir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden aldınız? Ek olarak oyun dışında ses kalitesi güzel mi?
İtopyadan almıştım zamanında indirimle. Oyun dışında ses kalitesi gayet güzel. Özellikle müziklerde bence gayet başarılı. Baslar, midler ve tizler oyun kulaklığına göre gayet dengeli ve güzel. Tek sevmediğim özelliği 7.1 açınca Discord sohbetindeki sesler de 7.1 oluyor. Derinden geliyor yani. Ama 7.1'i de aşırı başarılı bence. Yazılım üstünden istediğiniz ayarları yapabiliyorsunuz. Mikrofonu çok kaliteli ve sesinizi net algılıyor. Ama yakınınızda biri konuşuyorsa o sesleri de alıyor. Frekansa göre ses alıyor sanırım emin değilim ama yanımda çalışan vantilatörün sesini mikrofon algılamıyor. Hyper X Cloud 2'de deneyimleme fırsatım oldu. Çok rahat bir kulaklık ama bu kulaklığında ondan aşağı kalır bir yanı yok. Kumaş pedleri gayet güzel kafanızı çok terletmiyor ve kulaklık yapısı gereği kafanızı fazla sıkmıyor. Zaten çok da hafif bir kulaklık. Razer Kraken TE'den geçtim bu kulaklığa ve ilk zamanlar kablosu olmasa kafamda olup olmadığını anlayamazdım. Kulaklığın metal kısmı biraz ince dikkatli kullanmanızda yarar var. Biraz narin bir kulaklık. Kendimce artı ve eksilerini yazmaya çalıştım umarım yararlı olmuştur.
 
İtopya'dan almıştım indirimle 800 TL'ye. Oyun dışındaki kullanımlar için yazılımı üstünden farklı profiller oluşturarak kullanabilirsiniz. Örneğin müzik için ayrı bir ayar kullanıyorum ki oldukça başarılı oluyor.
 
850 TL de en iyi kulaklık Razer BlackShark V2 midir? Void elite wireless almayı düşünüyordum fakat sorunlu bir kulaklık diyorlar. Kablosuzu çok almak istedim ama kablosuz kulaklık çok yok gibi. Razer in bu kulaklığı iyi midir?
 

Geri
Yukarı