Razer Blackshark V2 oyuncu kulaklığı alınır mı?

AyiAmaKucukOlan

Decapat
Katılım
18 Haziran 2020
Mesajlar
186
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu kulaklığın İngilizce makalelerini okudğumda neredeyse herkesin beğendiğini gördüm. Ben de bunun üzerine son kez size sormak istedim.

Anakart ses kartı: ALC 892.
(Eğer öneriniz varsa bu ses kartına göre.
Yapın.)
 
Eğer yazılıma ihtiyaç duymam diyorsanız BlackShark V2 X alın gerçekten iyi bir model.

Alternatif:

Hocam bu modelin ben rahat olmadığını bazı yerlerde görmüştüm. Üstelik ben 12 yaşındayım yani kulaklarım küçük. Bu modelde büyük olunca "bana göre" rahat olacağını düşünmüyorum. Veya bu forumda kullanan var mı?
 
HS50’nin incelemesi var zaten HS60 ile arasında pek farkı yok:

 
HS50'nin incelemesi var zaten HS60 ile arasında pek farkı yok.


Hocam V2'den vazgeçtim. Nedeni ise sadece İtopya'da. Şimdi başka kulaklara bakmaya karar verdim. Şuan aklımda olan modeller:
HyperX cloud Alpha S
HyperX cloud
Bildiğim kadarı ile V2 X alırsanız THX için para ödemeniz gerekiyor düz V2 alırsanız THX ile geliyor, ekstra ödeme yapmanıza gerek kalmıyor.
Razer Kraken 2019 kullanıyorum iyi bir kulaklık bir bakın derim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı