Razer BlackShark V2 PRO 2020 kronik sorunlu bir kulaklık

@Senpaii kablosuzu bu bütçede değil zaten.

@BerkayZ87 merhaba, G PRO X de bugün teslim edilecek. Genel olarak sizin övgülerinizden faydalanarak bu tercihi yaptım. Dolayısıyla önerdiğiniz ayarları direkt olarak sizden almak isterim. Herhangi bir konunuz var mı? Yönlendirmenizi rica edebilir miyim? Eğer yoksa lütfen belirtiniz, ayrı bir konu açarak sizden rica edeceğim.
Konu açın, yardımcı olurum.

@Senpaii kullanabildiniz mi BlackShark'ı? Bana kalırsa mikrofondan memnunsanız gerek yok değiştirmeye. Mikrofon gerçekten fark yaratıyor G PRO X'de. Öte yandan oyun için ses performansı açısından bakınca wireless olması daha cazip. Yalnız wireless olarak daha iyi performans verdiği için değil. Performansları yakın olduğu için wireless hoşunuza gidiyorsa onu tercih edebilirsiniz.

Sıralamam oyun performansı ağırlıklı bakacak olursak HS80>BlackShark V2 Wireless>G PRO X şeklinde.

Ses güzelliği ve ayar yapma özgürlüğü bakımından G PRO X daha önde.

Bu sıralamada Dolby>DTS>THX sıralamasını da belirtmem lazım Synapse üzerinden çalışan THX rezalet.

Başka sorunuz olursa yazabilirsiniz.

Son düzenleme:
@Senpaii kullanabildiniz mi BlackShark'ı? Bana kalırsa mikrofondan memnunsanız gerek yok değiştirmeye. Mikrofon gerçekten fark yaratıyor G PRO X'de. Öte yandan oyun için ses performansı açısından bakınca Wireless olması daha cazip. Yalnız Wireless olarak daha iyi performans verdiği için değil. Performansları yakın olduğu için Wireless hoşunuza gidiyorsa onu tercih edebilirsiniz.

Sıralamam oyun performansı ağırlıklı bakacak olursak HS80>blackshark V2 wireless>g Pro X şeklinde.

Ses güzelliği ve ayar yapma özgürlüğü bakımından G PRO X daha önde.

Bu sıralamada dolby>dts>thx sıralamasını da belirtmem lazım Synapse üzerinden çalışan THX rezalet.

Başka sorunuz olursa yazabilirsiniz.

Kullandım, sorunum için konu da açtım. Denilen kronik sorunlar var ama mikrofon o kadar kötü değil. Ayrıca sorun Synapse EQ'dan çözüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı