Razer BlackShark V2 Pro 2023 menteşe kırılması kronik mi?

• Konuyu başlatan rLc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.143
Yok hocam alan herkes değil de alan %25'lik bir kesim bu sorundan muzdarip neden derseniz şu an profesyonel arenada en sık kullanılan kulaklık modeli kendisi o yüzden bir tür üretim hatası olabilir diye düşünüyorum.
Profesyonel arenada fazla kullanılmıyor Blackshark v2 pro 2023 , G PRO X , Cloud 2 ve bir tane kulaklık vardı isminin tam hatırlamıyorum, bu 3'ü dışında kullanılmıyor fazla 1 şey.

Kulaklığı alan herkes bu sorunu yasıyor senin bahsettiğin sağlam duranlar 2020 modeli biz 2023 modelinden bahsediyoruz 2023 modelinde malzeme kalitesi ucuza kacılmıs . Eğer bu bilgileri internetten gorduysenız muhtemelen razer sponsoru bir kaynaktan bakmıssınızdır.

Profesyonel arenada fazla kullanılmıyor Blackshark v2 pro 2023 , G PRO X , Cloud 2 ve bir tane kulaklık vardı isminin tam hatırlamıyorum, bu 3'ü dışında kullanılmıyor fazla 1 şey.

Kulaklığı alan herkes bu sorunu yasıyor senin bahsettiğin sağlam duranlar 2020 modeli biz 2023 modelinden bahsediyoruz 2023 modelinde malzeme kalitesi ucuza kacılmıs . Eğer bu bilgileri internetten gorduysenız muhtemelen razer sponsoru bir kaynaktan bakmıssınızdır.
Bro’m yok ama bu kulaklığa sahip olan ve 1-1,5 yıldır sorunsuz kullanan birkaç kişiyle konuştum. Ben de yakın zamanda bir takasla edindim. Bahsettiğim model Razer Blackshark V2 Pro 2023 Edition ve şu an aktif olarak kullandığım kulaklık da bu. Bu model ilk üretildiği dönemlerde bayağı şikayet almış ama 2024 yılına ait geri bildirimler yok denecek kadar az. Muhtemelen yeni üretimlerde bu sorunların önüne geçilmiş ama yine de tam emin değilim.

Zaten öyle çözülemeyecek bir sorun da değil. Dün Synapse 4 yazılımını kurdum, dongle’ı bilgisayara taktığım anda cihazı tanıdı, yazılımı indirip kurdu ve sorunsuz çalıştı. Yazılım da bence söylendiği kadar kötü değil. Bugün biraz daha uzun süre kullanacağım, o zaman daha net bir fikrim olur.

Bu arada menteşe sorunu yaşayanlar için de çözüm var. 3D yazıcıyla yapılmış, daha sağlam menteşe kitleri yaklaşık 360 TL civarında satılıyor. Sarı sitede bir kullanıcı bu parçaları sunuyor. Bu şekilde menteşe problemi de kolayca aşılabiliyor. Bilgilendirmek istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı