Elektronik Razer BlackShark V2 Pro (2023) 5.864 ₺

Uzun süredir almayı düşünüyordum bugün bu fiyatı görünce bir tane aldım. Bence iyi fiyat. Amazon'dan sonra en ucuz MediaMarkt 6.490 ₺ fiyatla satıyor.

Oyunlarda ses kasmak isteyen, müzikleri ince detaylarıyla duymak isteyen, izlediği filmin/dizinin/videonun içindeymiş gibi hissetmek isteyen herkese öneririm. Meraklıları kaçırmasın derim. Malum yeni yıla giriyoruz. Yeni yıl yeni zamlar demek.

Amazon - Razer BlackShark V2 Pro (2023)

Kronik menteşe kırılma sorunlu bir kulaklık. Gerek Reddit’de, gerekse de burada şikayetleri görebilirsiniz.
Menteşe sorunu yüzünden uzak durulması gereken bir cihaz. Providyo ilk zamanlar değişim / iade yaparken artık değişim için ücret talep ediyormuş.

Hassas kullanırım bir şey olmaz diyen arkadaşlara şimdiden yazayım, istiyorsanız gözünüz gibi bakın yine de kırılıyor. Sadece kırılma süresi değişiyor.

4-5 ay önce 7300TL'ye aldım. Yazılımı berbat Valorant oynarken Alt Tab atıp video veya şarkı açıldığı sırada sesler kafayı yiyor. Kulaklığı kullanmaya 1 ay kadar ara verdim. Tekrar kullanmaya başladığımda ise yazılımı üzerinden THX oyun-video-şarkı ayarları değiştirdiğimde bariz bir fark oluyordu psikolojik mi bilmiyorum. Ama kullanmaya ara verip tekrar başladıktan sonra hiçbir fark yokmuş çalışmıyormuş gibi. Menteşe kronik sorunlu denilmiş aldığım sırada bu tarz birkaç yorum okumuştum. Hiç nazik davranmadım menteşelerden vs yana hiçbir sıkıntı yok. Yazılımsal olarak leş bir kulaklık kendi kendine gittiği vs oluyor belki benim şansıma böyle olmuştır garantiye versem ne diyeceğimi düşünüyorum uğraşmak istemedigimden göndermedim henüz. Yazılımda sorun yaşatmazsa bu fiyata alınır bence.

4-5 ay önce 7300TL'ye aldım. Yazılımı berbat Valorant oynarken Alt Tab atıp video veya şarkı açıldığı sırada sesler kafayı yiyor. Kulaklığı kullanmaya 1 ay kadar ara verdim. Tekrar kullanmaya başladığımda ise yazılımı üzerinden THX oyun-video-şarkı ayarları değiştirdiğimde bariz bir fark oluyordu psikolojik mi bilmiyorum. Ama kullanmaya ara verip tekrar başladıktan sonra hiçbir fark yokmuş çalışmıyormuş gibi. Menteşe kronik sorunlu denilmiş aldığım sırada bu tarz birkaç yorum okumuştum. Hiç nazik davranmadım menteşelerden vs yana hiçbir sıkıntı yok. Yazılımsal olarak leş bir kulaklık kendi kendine gittiği vs oluyor belki benim şansıma böyle olmuştır garantiye versem ne diyeceğimi düşünüyorum uğraşmak istemedigimden göndermedim henüz. Yazılımda sorun yaşatmazsa bu fiyata alınır bence.
Bir gün kulağındayken ansızın menteşeleri tutan plastiğin çatırdamaya başladığını duymaman dileğiyle :D bende yazılım konusunda bir sorun olmamıştı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı