Bunlardan kastın ne? Ses kartı mi? Evet ses kartı olmadan ses tabii ki kasarsın, dt 990 Pro'ya ses kartı şart olmasının sebebi 250 ohm bir kulaklık olması şu an hemen hemen hiçbir anakart 250 ohm kulaklığı besleyemez şu an günümüzdeki çoğu kulaklık 28-32 ohm yani dt 990 Pro aşırı güçlü bir kulaklık (dt 990 Pro'nun 32 ohm ve 80 ohm versiyonları da var ama ben satan bulamadim ayrıca 250 ohm daha iyidir) eğer bir üst modelini arıyorsan dt Pro 900 X çıktı onu denemedim ama onun için ses kartı gerekli değil, mikrofonu olsun diyorsan PC38X, Corsair Virtuoso Pro'lar var onlar içinde ses kartı gerekli değil, bunlar BlackShark V2 Pro'dan daha iyi kulaklıklar, benim favorim PC38X veya HD 560s'tir bunlar süper kulaklıklar, oyun için idealler tek eksileri ses yalıtımları 0 olması millet senin ne dinlediğini duyabiliyor sende milleti duyabiliyorsun bazıları için bu artı olsa da benim için eksi.
Evet eski ama süper bir kulaklık hem oyun hem müzik için zaten kötü olsaydı o kadar uzun seneler durmazdi.